Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Постелка за йога SKLZ Trainer Mat

91,40 лв
Код на производителя: APD-G2M-PEF-04
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
1 бр.

SKLZ Trainer Mat

91,40 лв SKLZ Trainer Mat
    ST73469
Разгърнете потенциала си с подложката за тренировки SKLZ Подложката за тренировки SKLZ Trainer...още

Разгърнете потенциала си с подложката за тренировки SKLZ

Подложката за тренировки SKLZ Trainer Mat е висококачествена, универсална подложка за упражнения, която е създадена, за да повиши нивото на вашето фитнес пътуване. Със своята издръжлива конструкция и обмислен дизайн тя не само осигурява комфортна сесия, но и ви насочва към най-ефективните тренировки. Тази уникална постелка се отличава с елегантен черен цвят, който придава изтънченост и стил на колекцията ви от фитнес уреди.

Изключително качество

Подложката за тренировки SKLZ се отличава в своя клас с изключително качество. Внимателно изработена, за да издържи на динамичните и строги изисквания на физическите упражнения, тази подложка гарантира дълготрайно представяне, служейки като надежден партньор за тренировки за години напред. Поддържаща и лесна за почистване, тя е перфектният баланс между форма и функционалност.

Ръководство за упражнения на върха на пръстите ви

Независимо дали сте начинаещ, или опитен спортист, подложката за тренировки SKLZ ви е на разположение. Тя разполага с отпечатани инструкции за упражнения директно върху постелката - изключителен атрибут, който я отличава от традиционните постелки за упражнения. Сега можете да имате личен треньор у дома! Тази подложка може да ви помогне да разнообразите тренировъчния си режим, като ви научи на правилна форма и движения за целия спектър от упражнения точно в уюта на вашия дом.

Естетически приятна

Освен с практическото си приложение, постелката за тренировки SKLZ впечатлява и с естетическия си вид. Тя се предлага в класически черен цвят, с вкусно проектирано ръководство за упражнения в контрастни цветове - шикозно допълнение към вашето фитнес оборудване, което ще ви насърчи да останете активни.

Спецификации на продукта

Основен цвят: черен Код на производителя: 1: APD-G2M-PEF-04 Изпитайте разликата с подложката за тренировки SKLZ - подложка, проектирана да превъзхожда и да издържа, насочвайки ви към по-здравословен и активен начин на живот.

Номер на продукта: ST73469
Основен цвят: черен
Код на производителя: APD-G2M-PEF-04
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.