Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Плъзгащ се диск SKLZ Slidez 2p

Подаръци
67,36 лв
Последна най-ниска цена:
62,39 лв (+8%)

Най-ниската цена на този продукт от последните 30 дни преди текущото намаление.

Код на производителя: SLDS-001
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
2 бр.

SKLZ Slidez 2p

67,36 лв SKLZ Slidez 2p
    ST73475
Повишете нивото на тренировката си с SKLZ SLIDEZ 2P SKLZ SLIDEZ 2P не е просто още един фитнес...още

Повишете нивото на тренировката си с SKLZ SLIDEZ 2P

SKLZ SLIDEZ 2P не е просто още един фитнес инструмент; той е начин да преобразите тренировките си и да постигнете фитнес целите си. Перфектен за тези, които искат да тренират, предизвиквайки своята ловкост, баланс и сила, този тренировъчен инструмент внася ново ниво на интензивност във вашата фитнес рутина.

Оптимална тренировка с технология за ниско триене

SKLZ SLIDEZ 2P има повърхност с ниско триене, което го прави идеален за упражнения, изискващи плавни и ефективни плъзгащи движения по пода. От напади и клекове до сърдечно-съдови упражнения, този тренировъчен инструмент издига тренировката за долната част на тялото на следващо ниво, като ангажира мускулите ви и подобрява уменията ви за баланс и координация.

Безопасността е на първо място

Безопасността е приоритет при SKLZ SLIDEZ 2P. Той се отличава с противоплъзгаща се повърхност, която не позволява на ръцете или краката ви да се подхлъзнат по време на интензивна тренировъчна сесия, осигурявайки ефективно и безопасно тренировъчно преживяване. Висококачественият, издръжлив материал гарантира дълготрайност, което го прави солидна инвестиция както за професионалисти, така и за фитнес ентусиасти.

Възможности за трениране в две посоки

Това, което отличава SKLZ SLIDEZ 2P от другите тренировъчни инструменти, са интегрираните му конектори, които позволяват тренировки в двете посоки. Тази функция предлага разнообразни тренировки, като улеснява фокусирането върху различни мускулни групи и разнообразява тренировките ви.

Научете повече за SKLZ

SKLZ е надеждна марка, когато става въпрос за висококачествени фитнес инструменти. За да извлечете максимална полза от покупката си, посетете техния уебсайт и разгледайте повече продукти, които могат да допринесат за вашето фитнес пътешествие.

Характеристики на продукта

Основен цвят: черен
Опаковани по двойки (2)
Код на производителя: SLDS-001

Направете SKLZ SLIDEZ 2P част от своята фитнес рутина и изпитайте трансформиращата сила, която внася в тренировките ви.

Номер на продукта: ST73475
Основен цвят: черен
Код на производителя: SLDS-001
Опаковка (брой парчета): 2
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.