Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Плъзгащ се диск SKLZ Slidez 2p

Last price: 72,90 лв
Този продукт в момента не е наличен, но може да се интересувате от следното:
Последна цена: 72,90 лв
Код на производителя: SLDS-001
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Неналичен продукт
Този продукт в момента не е наличен, но може да се интересувате от следното:
ИЗБРАНО ЗА ВАС
72,90 лв SKLZ Slidez 2p
    ST73475
Усилете тренировките си за тенис с SKLZ Slidez 2P SKLZ Slidez 2P е тренировъчно устройство,...още

Усилете тренировките си за тенис с SKLZ Slidez 2P

SKLZ Slidez 2P е тренировъчно устройство, специално разработено за укрепване на мускулите на краката, което значително повишава скоростта и ловкостта на тенис корта. Този универсален тренировъчен инструмент ще издигне тенис тренировките ви на следващото ниво. Slidez 2P със сигурност ще се превърне в незаменим елемент от ежедневната ви тренировъчна програма, независимо от нивото на уменията ви.

Ефективни, плавни тренировки с плъзгане

Снабдени с повърхност с ниско триене, Slidez позволяват плавни, неограничени движения по всякаква повърхност. Ефективността на упражненията за крака ще се засили, подтиквайки ви да достигнете нови дълбочини на грижите и експлозивна сила при вашите сервиси и връщания.

Неплъзгаща се повърхност за стабилност

Проектирани с неплъзгаща се повърхност, Slidez осигуряват надеждно сцепление, предотвратявайки неволното плъзгане на краката или ръцете по време на тренировката. Тази функция за стабилност допринася за безопасна тренировъчна среда, като ви позволява да се съсредоточите изключително върху представянето си.

Тренирайте в две посоки

Тази система се предлага с интегрирани конектори, което ви позволява да тренирате в двете посоки. Подобрете страничната си бързина, ускорението напред и гъвкавите си движения, имитирайки прилив на енергия, който е от съществено значение за перфектната игра на тенис.

Елегантен и издръжлив

В стилен черен цвят, SKLZ Slidez 2P се съчетава с всяка тренировъчна екипировка. Предлагат се в опаковка от два броя и издържат на няколко тежки тренировъчни сесии, осигурявайки дълготраен тренировъчен спътник за интензивните ви тенис тренировки.

Предизвикайте своята издръжливост и прецизност по съвсем нов начин на корта с тениските SKLZ Slidez 2P. Елате и изпитайте силата на целенасочената тренировка!

Номер на продукта: ST73475
Основен цвят: черен
Код на производителя: SLDS-001
Опаковка (брой парчета): 2
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.