Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Тренивъчни колела SKLZ Corewheels

127,90 лв
Код на производителя: SK6800115
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
2 бр.

SKLZ Corewheels

127,90 лв SKLZ Corewheels
    ST73428
Превърнете тренировката си в революция с помощта на SKLZ Corewheels Колелата SKLZ Corewheels...още

Превърнете тренировката си в революция с помощта на SKLZ Corewheels

Колелата SKLZ Corewheels са перфектното допълнение към тренировъчната програма на активните тенисисти, като разнообразяват и повишават ефективността на всяко повторение. Доставяни в опаковка от две части и с многоцветен дизайн, тези колела SKLZ Corewheels обещават качество и ефективност.

Ненадминат комфорт и лекота на използване

Забравете за дискомфорта в ръцете. Ергономичните дръжки от пяна на тези фитнес колела осигуряват максимален захват и безпрецедентен комфорт по време на тренировка, като гарантират дълги часове на тренировка, без да натоварват мускулите на ръцете ви.

Разширете границите на тренировките си

Независимо дали сте любител на тениса, или професионален спортист, колелата SKLZ Corewheels ще засилят резултатите от тренировките ви. Като натоварват торса, раменете, коремните мускули и ръцете, тези колела улесняват не само изграждането на сила.

Домашната тренировка никога не е била толкова полезна. Време е да ескалирате фитнес рутината си и да надхвърлите границите си с помощта на колелата SKLZ Corewheels.

Номер на продукта: ST73428
Основен цвят: многоцветен
Код на производителя: SK6800115
Опаковка (брой парчета): 2
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.