Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Парашут за съпротива SKLZ Speed Chute

86,90 лв
Код на производителя: SAQ-SC01-002
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
3 бр.

SKLZ Speed Chute

86,90 лв SKLZ Speed Chute
    ST73480
Опитайте скоростния парашут SKLZ Парашутът SKLZ Speed Chute е безупречен парашут за...още

Опитайте скоростния парашут SKLZ

Парашутът SKLZ Speed Chute е безупречен парашут за съпротивление, който осигурява възможност за симулиране на натоварване по време на тренировките. Създаден, за да подобри експлозивната сила на краката ви, този продукт ще изведе тренировъчната ви програма на съвсем ново ниво.

Изключително преживяване на съпротивлението

По-широката привлекателност на парашута SKLZ Speed Chute се крие в уникалната способност за симулация. Нивото на съпротивление, което предлага този улей, се увеличава с по-бързото ви бягане, това означава, че колкото по-усилено работите, толкова по-предизвикателно става съпротивлението, което предлага непрекъснат напредък в тренировките ви.

Безпроблемна работа и удобство

Оборудван с карабинер, разполагащ с прост механизъм, улей за скорост SKLZ ви позволява да се включите в тренировката "изстрел от оръдие" с лекота. Тази специфична функция осигурява свободата да извършвате интензивни тренировъчни сесии без прекъсване.

Създаден за дълготрайно представяне

Изграден със специални мрежести панели, парашутът SKLZ Speed Chute ограничава усукването и завъртането на парашута. Тази обмислена конструкция гарантира, че парашутът ви ще остане непокътнат, и повишава издръжливостта дори при най-тежките тренировъчни сесии.

Запознайте се с марката - SKLZ

Водещо име в света на спортната екипировка, SKLZ е посветена на осигуряването на спортисти с първокласни продукти. Ако желаете да научите повече за марката, нейната етика и цялата им продуктова гама, посетете официалния им сайт.

Код на производителя: SAQ-SC01-002

Открийте най-новото допълнение към вашето фитнес оборудване - улей за скорост SKLZ, в който висококачествените материали се срещат с иновативен дизайн, гарантиращ достигането на максималния ви потенциал.

Номер на продукта: ST73480
Код на производителя: SAQ-SC01-002
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.