Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Начини за плащане

По-долу ще намерите всички възможни форми на плащане на покупки в нашия онлайн магазин.

Не забравяйте, че нашият електронен магазин Tennis-Zone.bg се грижи за сигурността по време на плащане. Нашият магазин има SSL сертификат на всички етапи от процеса на покупка, така че вашите лични данни са защитени. При плащанията ние използваме най-големия платежен оператор PayU.

Ето начините на плащане:

1. Електронен превод чрез PayU.

Това е най-бързият метод на плащане. Плащате поръчката си по банков път директно от Вашата банка или с кредитна карта VISA и MasterCard. Можете да платите в лева. Можете също така да използвате електронни портфейли GPay и Apple Pay. Ние ще бъдем уведомени за вашето плащане веднага щом то приключи и ще започнем да обработваме вашата поръчка незабавно.

2. PayPo и Twisto разсрочени плащания.

Можете да плащате за покупки в нашия магазин до 30 дни. Възползвайте се от разсрочените плащания. Изберете PayPo или Twisto плащане в пазарската количка и следвайте инструкциите. Описание на това как работят отложените плащания на PayPo можете да намерите на тази страница. За описание как работят отложените плащания на Twisto, моля, посетете.

3. Плащане с банков превод към Tennis-Zone.bg 

Можете да платите директно в сметката ни, като използвате данните по-долу. За този метод на плащане можете да избирате между PLN и BGN.

В данните за превода не забравяйте да посочите номера на поръчката, за която плащате. Този метод на плащане удължава времето за доставка с 1-2 работни дни.

Нашите детайли:

Strefa Tenisa дружество с ограничена отговорност

ал. Bohaterów Września 12, 02-389 Варшава, Полша

Банкова сметка на Credit Agricole:

за валута PLN

21 1940 1076 3144 0664 0000 0000

за валута EUR

PL 78 1940 1076 3156 1675 0000 0000

име и адрес на банката на бенефициента:

Credit Agricole Bank Polska S.A

SWIFT/BIC: AGRIPLPR

4. Плащане с наложен платеж на куриер или лично в нашите магазини. 

В момента всички куриери на DPD и Packeta са оборудвани с терминали за безкасови плащания (плащане с карта). В нашите стационарни магазини е възможно плащане в брой и с карта.

5. Подаръчна карта

Можете също да платите с карта за подарък Tennis-Zone.bg . Ако сте притежател на такава карта, можете да използвате натрупаните по нея средства за покупки в нашите стационарни магазини (трябва да носите картата и да я покажете на продавача) и в онлайн магазина, като посочите номера на картата и кода за сигурност по време на последната стъпка от покупката.

За да закупите подаръчна карта, посетете тук.

Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.