Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Медицинска топка Pro's Pro Medizinball 5 kg

91,40 лв
Код на производителя: I196D
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
2 бр.

Pro's Pro Medizinball 5 kg

91,40 лв Pro's Pro Medizinball 5 kg
    ST28330
Подобрете играта си с топката Pro's Pro Medizinball 5 kg Независимо дали работите върху силата...още

Подобрете играта си с топката Pro's Pro Medizinball 5 kg

Независимо дали работите върху силата и кондицията си или просто искате да внесете нов подход в рутинните си занимания, топката Pro's Pro Medizinball 5 kg може да бъде идеалното допълнение към вашия тренировъчен арсенал. Проектирана специално с оглед на нуждите на професионалните тенисисти, тази медицинска топка е универсален инструмент, който може да помогне за подобряване на много аспекти на физическото ви представяне.

Иновативен двуцветен дизайн

Medizinball 5 kg не само обещава отлична функционалност, но и радва визуално. Двуцветният дизайн добавя елемент на забавление към вашите упражнения. Освен това контрастните цветове я правят лесна за забелязване, независимо дали тренирате у дома или на игрището.

Оптимален тренировъчен аксесоар за тенисисти

Тази медицинска топка се счита за чудесен инструмент, тъй като дава възможност за широк набор от упражнения, съобразени със специфичните за тениса движения. Работете върху основната сила, равновесието, координацията и силата, които са от решаващо значение за представянето на тенисиста на корта. Добавете допълнително предизвикателство към тренировките си и наблюдавайте как издръжливостта и силата на удара ви растат.

Номер на продукта: ST28330
Код на производителя: I196D
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.