Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Медицинска топка Pro's Pro Medizinball 3 kg

77,40 лв
Код на производителя: I196C
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
3 бр.

Pro's Pro Medizinball 3 kg

77,40 лв Pro's Pro Medizinball 3 kg
    ST28329
Подобрете играта си на тенис с Pro Medizinball 3 кг Pro's Pro Medizinball 3 kg е нещо повече...още

Подобрете играта си на тенис с Pro Medizinball 3 кг

Pro's Pro Medizinball 3 kg е нещо повече от тренировъчна топка. Проектирана за интензивни тренировки, тя е основен инструмент за развиване на сила, издръжливост и цялостна физическа форма. Тази универсална медицинска топка може да симулира различни условия на игра, което я прави незаменимо допълнение към тренировъчния режим на всеки тенисист.

Тренирайте като професионалисти с медицинска топка

Изработена от висококачествени материали, медицинската топка Pro's Pro Medizinball 3 kg е проектирана да издържа на интензивни режими. Теглото ѝ предизвиква тялото ви, като натоварва мускулите ви до краен предел, подобрява силата ви и подобрява представянето ви на тенис корта. Текстурата на топката позволява солиден захват, осигуряващ безопасни и ефективни тренировки.

Атрактивен двуцветен дизайн

Топката Pro's Pro Medizinball не е само за функционалност - тя е и за стил. Нейният привлекателен двуцветен дизайн несъмнено ще ви накара да изпъкнете по време на тренировките, като по този начин ще ви мотивира да тренирате по-усилено и ще ви вдъхнови да тренирате по-редовно.

Увеличете максимално уменията си за игра на тенис

Тенисът изисква бързина, ловкост и сила, а точно това развива топката Pro's Pro Medizinball. Тя ангажира множество мускулни групи, симулира динамиката на замаха и засилва обхвата на движенията ви. Независимо дали се стремите да увеличите силата на подаването си, да увеличите обхвата на волето или да придадете динамика на бекхенда си, Pro's Pro Medizinball е вашият надежден партньор в тренировките.

Номер на продукта: ST28329
Код на производителя: I196C
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.