Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Медицинска топка Pro's Pro Medizinball 4 kg

82,40 лв
Код на производителя: I196K
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
2 бр.

Pro's Pro Medizinball 4 kg

82,40 лв Pro's Pro Medizinball 4 kg
    ST66603
Подобрете играта си на тенис с Pro's Pro Medizinball 4 kg Представяме ви топката Pro's Pro...още

Подобрете играта си на тенис с Pro's Pro Medizinball 4 kg

Представяме ви топката Pro's Pro Medizinball 4 kg - вашият идеален спътник за цялостна тренировка. Адаптиран да отговаря на строгите изисквания на тениса, този продукт представлява изключителен инструмент за подобряване на гъвкавостта, силата и контрола на тялото ви.

Повишаване на нивото на фитнес с усъвършенствани функции

Тази медицинска топка не е средностатистически тренировъчен инструмент. С тегло от 4 кг тя осигурява точното количество съпротивление, за да ви помогне да развиете силата на горната и долната част на тялото си. Топката е универсална, като предлага възможности за голямо разнообразие от упражнения, като например напади, клекове и преси над глава.

Визуално атрактивен двуцветен дизайн

С атрактивен двуцветен дизайн тази медицинска топка не е само функционална - тя допълва и цялостната естетика на тренировъчната ви екипировка. Този двуцветен подход прави топката лесна за разпознаване дори в претъпкана зала, като добавя нотка на вълнение към тренировъчната ви програма.

Номер на продукта: ST66603
Код на производителя: I196K
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.