Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Gumy oporowe SKLZ Pro Knit Mini Band Light

40,90 лв
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
3 бр.

SKLZ Pro Knit Mini Band Light

40,90 лв SKLZ Pro Knit Mini Band Light
    ST73496
Увеличете силата и ловкостта си с SKLZ Pro Knit Mini Band Light Предназначен за тези, които се...още

Увеличете силата и ловкостта си с SKLZ Pro Knit Mini Band Light

Предназначен за тези, които се отнасят сериозно към играта си, уредът SKLZ Pro Knit Mini Band Light осигурява лесен и ефективен начин за подобряване на силата и ловкостта в горната и долната част на тялото. Този усъвършенстван тренировъчен инструмент е подходящ за любителите на тениса, тъй като позволява целенасочен подход за укрепване на мускулите, специално насочен към подобряване на представянето на корта.

Издръжлив и удобен дизайн

Изработена от здрав, но гъвкав материал, тази висококачествена мини лента ще издържи на интензивни и чести тренировки. Разполага с щадяща кожата материя, която няма да раздразни кожата ви дори по време на най-интензивните тренировки. Уникалният ѝ дизайн гарантира, че тя остава на мястото си по време на всяка дейност, като елиминира ненужните прекъсвания.

Черен цвят за елегантен и професионален вид

Отличаващ се с доминиращ черен цвят, SKLZ Pro Knit Mini Band Light съчетава функционалност с елегантен, уверен външен вид. Това фитнес оборудване не само подобрява тренировката ви, но и се съчетава с всеки тренировъчен ансамбъл, като ви кара да изглеждате толкова добре, колкото се чувствате, докато тренирате.

Изпитайте предимствата на качеството на SKLZ

С репутацията на марката SKLZ за първокласни спортни стоки можете да се доверите, че Pro Knit Mini Band Light ще осигури забележително представяне. Здравата конструкция гарантира издръжливост, а високоефективният дизайн осигурява оптимална тренировка.

Номер на продукта: ST73496
Основен цвят: черен
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.