Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Gumy oporowe SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy

45,40 лв
Код на производителя: 0359
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
1 бр.

SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy

45,40 лв SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy
    ST73421
SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy: Вашият партньор за тренировки Тренирайте по-умно и по-усилено с...още

SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy: Вашият партньор за тренировки

Тренирайте по-умно и по-усилено с плетения мини бандаж SKLZ Pro Knit Heavy. Този усъвършенстван тренировъчен инструмент е предназначен да укрепва мускулите на горната и долната част на тялото ви, като подобрява постиженията ви в тениса. Със своята уникална комбинация от издръжливост и гъвкавост този мини бандаж не само повишава силата ви, но и подобрява подвижността ви, което го прави незаменима част от вашия тенис режим.

Укрепване и мобилизация

SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy ви предизвиква да активирате мускулите си по-оптимално, като ви гарантира, че ще извлечете максимума от всяка тренировка. Той подпомага силовата ви тренировка, като е насочен както към горните, така и към долните части на тялото. Движенията или упражненията с този ластик стимулират стабилността на мускулите, необходима за мощни тенис удари и бързи, отзивчиви тирове на корта.

Превъзходно качество

Този мини ластик е изработен от еластичен материал, който издържа и при най-тежките тренировки. Въпреки че е тежък, материалът не дразни кожата. Така че можете да се съсредоточите единствено върху физическия си напредък, без да изпитвате дискомфорт.

Номер на продукта: ST73421
Основен цвят: черен
Код на производителя: 0359
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.