Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Покривен грип Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - black

8,90 лв
дебелина на грипа: мокро
Дебелина на грипа (мм): 1,80
Комбинация: да
Код на производителя: G223A
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
3 бр.

Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - black

Многоизкуство:
Количество Цена за брой
От 3 бр. 8,40 лв
8,90 лв Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - black
    ST78390
Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - черен: Подобрете играта си с изключителен комфорт и контрол...още

Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - черен: Подобрете играта си с изключителен комфорт и контрол

Потопете се в абсолютното превъзходство на играта с Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - Black, променящ играта тенис грип, предназначен за професионалисти, които търсят оптимално представяне.

Ненадмината редукция на вибрациите

Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - Black е проектиран с PU подложка за отлично намаляване на вибрациите. Тя е допълнително подсилена от дебелината от 1,80 мм, която добавя допълнителни амортизиращи функции. Усетете разликата върху ръката си, тъй като всеки ход предлага мек комфорт, намалявайки удара и предпазвайки ви от потенциални натоварвания и умора.

Изключителен захват и усещане

Повърхността на грипа е набраздена, за да увеличи усещането ви за играта и да осигури максимална сигурност на захвата. Повишете представянето си с увереността при всеки замах, придавайки увереност на всяко ваше движение и удар.

Номер на продукта: ST78390
Брой покривни грипове: 1
дебелина на грипа: мокро
Материал: синтетичен
Код на производителя: G223A
Основен цвят: черен
Дебелина на грипа (мм): 1,80
Комбинация: да
Как да изберем обвивка за тенис Тенисът е спорт, в който и най-малките детайли играят много...още
Как да изберем обвивка за тенис

Как да изберем обвивка за тенис


Тенисът е спорт, в който и най-малките детайли играят много важна роля. Важно съображение при подготовката на тенис ракетата за игра е да се уверите, че разполагате с подходяща и чиста обвивка. Обвивките се разделят на основни и надграждащи. Базовите обвивки са тези, които се поставят на всяка ракета, когато я купувате. Те са с дебелина около 2 мм и са изработени от пластмаса и кожа. Те имат няколко функции: абсорбират влагата, осигуряват удобен захват, когато ръката влезе в контакт с тях, лепкави са. Горните обвивки са тънки обвивки с дебелина около 0,4-0,7 мм, които се поставят върху основните обвивки в зависимост от предпочитанията на играча и от основния параметър на обвивката, който е най-важен за играча. Това може да бъде абсорбирането на влагата, когато ръцете на играча се потят бързо, или лепкавостта на обвивката, когато играчът иска да усеща здрав захват. Връхните обвивки могат да бъдат по-сухи или по-влажни, а коя от тях ще избере играчът, зависи от него. Те леко удебеляват дръжката на ракетата, което зависи от дебелината на обвивката и от метода и силата, с които се прилагат. Те имат и хигиенна, а при избора на подходящ цвят - и естетическа функция. Те трябва да се сменят, когато загубят свойствата си и се замърсят много или видимо се износят.

Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.