Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Покривен грип Pro's Pro B 2 1P

11,40 лв
Дебелина на грипа (мм): 1,80
Комбинация: не
Код на производителя: G079
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro B 2 1P

Многоизкуство:
Количество Цена за брой
От 3 бр. 10,40 лв
11,40 лв Pro's Pro B 2 1P
    ST16079
Pro's Pro B 2 1P - подобрете играта си Представяме ви първокласен грип за тенис ракета от...още

Pro's Pro B 2 1P - подобрете играта си

Представяме ви първокласен грип за тенис ракета от Pro's Pro - B 2 1P. Безупречно изработен с оглед на нуждите на играча, този висококачествен продукт не само осигурява производителност, но и изключителен комфорт, особено за играчи с чувствителни ръце. Потопете се дълбоко в игрите си без притеснения и приемете едно изключително тенис изживяване, което надминава очакванията ви.

Висококачествен материал

Изработена от висококачествени синтетични материали, този тенис грип гарантира дълготрайна издръжливост, което ви позволява да се възползвате напълно от фантастичните ѝ характеристики през целия ѝ живот. Въпреки изключителната си мекота и плюшено усещане, Pro's Pro B 2 1P не прави компромис с еластичността и здравината, доказвайки се като здрав и универсален спътник в играта.

Елегантни детайли на дизайна

Отличаващ се с елегантен черен цвят, Pro's Pro B 2 1P без усилие съчетава стил с функционалност. Въпреки че не разполага с перфорации, дизайнът осигурява стабилен и сигурен захват без изплъзване. Дебелината му е 1,80 мм - точно толкова, колкото е необходимо, за да осигури значително омекотяване, без да е прекалено обемист.

Номер на продукта: ST16079
Брой покривни грипове: 1
Материал: синтетичен
Код на производителя: G079
Основен цвят: черен
Дебелина на грипа (мм): 1,80
Комбинация: не
Как да изберем обвивка за тенис Тенисът е спорт, в който и най-малките детайли играят много...още
Как да изберем обвивка за тенис

Как да изберем обвивка за тенис


Тенисът е спорт, в който и най-малките детайли играят много важна роля. Важно съображение при подготовката на тенис ракетата за игра е да се уверите, че разполагате с подходяща и чиста обвивка. Обвивките се разделят на основни и надграждащи. Базовите обвивки са тези, които се поставят на всяка ракета, когато я купувате. Те са с дебелина около 2 мм и са изработени от пластмаса и кожа. Те имат няколко функции: абсорбират влагата, осигуряват удобен захват, когато ръката влезе в контакт с тях, лепкави са. Горните обвивки са тънки обвивки с дебелина около 0,4-0,7 мм, които се поставят върху основните обвивки в зависимост от предпочитанията на играча и от основния параметър на обвивката, който е най-важен за играча. Това може да бъде абсорбирането на влагата, когато ръцете на играча се потят бързо, или лепкавостта на обвивката, когато играчът иска да усеща здрав захват. Връхните обвивки могат да бъдат по-сухи или по-влажни, а коя от тях ще избере играчът, зависи от него. Те леко удебеляват дръжката на ракетата, което зависи от дебелината на обвивката и от метода и силата, с които се прилагат. Те имат и хигиенна, а при избора на подходящ цвят - и естетическа функция. Те трябва да се сменят, когато загубят свойствата си и се замърсят много или видимо се износят.

Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.