Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Покривен грип Pro's Pro B 1 1P

11,40 лв
Дебелина на грипа (мм): 1,80
Комбинация: да
Код на производителя: G078
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
1 бр.

Pro's Pro B 1 1P

Многоизкуство:
Количество Цена за брой
От 3 бр. 10,40 лв
11,40 лв Pro's Pro B 1 1P
    ST16078
Подобрете захвата си с Pro's Pro B 1 1P Представяме ви Pro's Pro B 1 1P - невероятно удобен...още

Подобрете захвата си с Pro's Pro B 1 1P

Представяме ви Pro's Pro B 1 1P - невероятно удобен основен грип, създаден, за да подобри максимално представянето ви във всяка игра. Неговата черна естетика внася щипка елегантност в екипировката ви, а първокласният синтетичен материал гарантира издръжливост и дълготрайност.

Забележителен комфорт

Pro's Pro B 1 1P е създаден с приоритет за комфорта на потребителя. Уникалният ѝ дизайн се отличава със специална издатина, която значително повишава сигурността на захвата, позволявайки по-прецизни и контролирани движения при всеки замах. Независимо дали сте аматьор, или ветеран играч, ще усетите предимствата на този удобен дизайн.

Силно абсорбиращ

Никога повече не позволявайте потните ръце да пречат на представянето ви. Грипът Pro's Pro B 1 1P се отличава със специална перфорация, която осигурява незабавно отвеждане на влагата. Този стратегически дизайн осигурява сух и здрав захват по време на интензивните игрови сесии.

Номер на продукта: ST16078
Брой покривни грипове: 1
Материал: синтетичен
Код на производителя: G078
Основен цвят: черен
Дебелина на грипа (мм): 1,80
Комбинация: да
Как да изберем обвивка за тенис Тенисът е спорт, в който и най-малките детайли играят много...още
Как да изберем обвивка за тенис

Как да изберем обвивка за тенис


Тенисът е спорт, в който и най-малките детайли играят много важна роля. Важно съображение при подготовката на тенис ракетата за игра е да се уверите, че разполагате с подходяща и чиста обвивка. Обвивките се разделят на основни и надграждащи. Базовите обвивки са тези, които се поставят на всяка ракета, когато я купувате. Те са с дебелина около 2 мм и са изработени от пластмаса и кожа. Те имат няколко функции: абсорбират влагата, осигуряват удобен захват, когато ръката влезе в контакт с тях, лепкави са. Горните обвивки са тънки обвивки с дебелина около 0,4-0,7 мм, които се поставят върху основните обвивки в зависимост от предпочитанията на играча и от основния параметър на обвивката, който е най-важен за играча. Това може да бъде абсорбирането на влагата, когато ръцете на играча се потят бързо, или лепкавостта на обвивката, когато играчът иска да усеща здрав захват. Връхните обвивки могат да бъдат по-сухи или по-влажни, а коя от тях ще избере играчът, зависи от него. Те леко удебеляват дръжката на ракетата, което зависи от дебелината на обвивката и от метода и силата, с които се прилагат. Те имат и хигиенна, а при избора на подходящ цвят - и естетическа функция. Те трябва да се сменят, когато загубят свойствата си и се замърсят много или видимо се износят.

Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.