Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Покривен грип Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Син

8,90 лв
дебелина на грипа: мокро
Дебелина на грипа (мм): 1,60
Комбинация: не
Код на производителя: G221C
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
варианти:
Покривен грип Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Черен
Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Черен
Покривен грип Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Бял
Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Бял
още
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Син

Многоизкуство:
Количество Цена за брой
От 3 бр. 8,40 лв
8,90 лв Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Син
    ST78386
Описание на Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - hellbla Насладете се на изцяло ново ниво на...още

Описание на Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - hellbla

Насладете се на изцяло ново ниво на изпълнение и качество с Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - hellbla. Тази базова обвивка за грип е идеална за всеки, който търси изключително, надеждно и рентабилно решение за модернизиране на своята тенис ракета или друго подобно спортно оборудване.

Отлична лепкавост

Една от поразителните характеристики на грипа е неговата мокра лепкава текстура. Тази интензивна на влага лепкавост гарантира отлично прилепване към ракетата ви, осигурявайки здраво и стабилно сцепление по време на игра. Можете да разчитате, че тя няма да се изплъзне от ръцете ви в онези решаващи моменти, независимо от условията на околната среда.

Висококачествен материал

Основният грип Pro's Basic Grip B 110 1P - hellbla е изработен от синтетични материали, които са известни със своята издръжливост и еластичност. Те са проектирани така, че да издържат на интензивна употреба и груба игра, което ви гарантира, че това не е просто естетическо допълнение към вашата спортна екипировка - то ще издържи и теста на времето.

Номер на продукта: ST78386
Брой покривни грипове: 1
дебелина на грипа: мокро
Материал: синтетичен
Код на производителя: G221C
Цвят: Син
Дебелина на грипа (мм): 1,60
Комбинация: не
Как да изберем обвивка за тенис Тенисът е спорт, в който и най-малките детайли играят много...още
Как да изберем обвивка за тенис

Как да изберем обвивка за тенис


Тенисът е спорт, в който и най-малките детайли играят много важна роля. Важно съображение при подготовката на тенис ракетата за игра е да се уверите, че разполагате с подходяща и чиста обвивка. Обвивките се разделят на основни и надграждащи. Базовите обвивки са тези, които се поставят на всяка ракета, когато я купувате. Те са с дебелина около 2 мм и са изработени от пластмаса и кожа. Те имат няколко функции: абсорбират влагата, осигуряват удобен захват, когато ръката влезе в контакт с тях, лепкави са. Горните обвивки са тънки обвивки с дебелина около 0,4-0,7 мм, които се поставят върху основните обвивки в зависимост от предпочитанията на играча и от основния параметър на обвивката, който е най-важен за играча. Това може да бъде абсорбирането на влагата, когато ръцете на играча се потят бързо, или лепкавостта на обвивката, когато играчът иска да усеща здрав захват. Връхните обвивки могат да бъдат по-сухи или по-влажни, а коя от тях ще избере играчът, зависи от него. Те леко удебеляват дръжката на ракетата, което зависи от дебелината на обвивката и от метода и силата, с които се прилагат. Те имат и хигиенна, а при избора на подходящ цвят - и естетическа функция. Те трябва да се сменят, когато загубят свойствата си и се замърсят много или видимо се износят.

Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.