Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Антивибратор Babolat Vamos Damp 2P - Розов

20,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

16,90 лв Спести 16 %
Код на производителя: 700123-100
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4+ бр.

Babolat Vamos Damp 2P - Розов

Многоизкуство:
Количество Цена за брой
От 3 бр. 15,90 лв
16,90 лв Babolat Vamos Damp 2P - Розов
    ST93236
Babolat Vamos Damp 2P - Роза Потопете се в един изцяло нов начин да подобрите играта си на...още

Babolat Vamos Damp 2P - Роза

Потопете се в един изцяло нов начин да подобрите играта си на тенис с Babolat Vamos Damp 2P - в спиращ дъха зашеметяващ розов цвят. Доставени ви от надеждните лидери в спортното оборудване, тези антивибратори са внимателно изработени, за да увеличат максимално прецизността и да намалят до минимум натоварването на ръката ви.

Висококачествени вибростопове

Babolat Vamos Damp 2P е комплект вибростопове, изработени от изключително гъвкав и издръжлив материал, специално разработен за потискане на вибрациите. Тези вибростопове покриват двете основни струни в ракетата, като ви осигуряват чист, уверен и ненатоварващ замах всеки път.

Идеални за всеки тенис ентусиаст

Независимо дали сте начинаещ тенисист, професионалист или просто човек, който се наслаждава на обикновена игра, ракетата Babolat Vamos Damp 2P (rose) е идеална за вас. Тези виброспирачки са проектирани така, че да са прости за лесно монтиране и демонтиране, но достатъчно мощни, за да подобрят забележително представянето на ракетата ви. Вървете уверено на всеки тенис корт с тези вибростопове, знаейки, че разполагате с продукт, проектиран за абсолютна производителност и комфорт.

Номер на продукта: ST93236
Код на производителя: 700123-100
Цвят: Розов
Брой антивибратори: 2
Най-добрите избраха: Rafael Nadal
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.