Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Диск за баланс Schildkröt Yoga Block - grey/pink

21,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

17,90 лв Спести 15 %
Код на производителя: 960136
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4+ бр.

Schildkröt Yoga Block - grey/pink

17,90 лв Schildkröt Yoga Block - grey/pink
    ST79758
Блок за йога на Schildkröt - Сив/розов Насладете се на перфектната комбинация от баланс и...още

Блок за йога на Schildkröt - Сив/розов

Насладете се на перфектната комбинация от баланс и гъвкавост с блока за йога Schildkröt в привлекателен сиво-розов нюанс. Този характерен блок е изключителна част от оборудването, която разнообразява тренировъчния ви режим за тенис.

Помощ за фитнес с множество приложения

Станете майстор на играта си, като включите сиво-розовия блок за йога Schildkröt, който предлага широка гама от възможности за упражнения. Използвайте го за загрявка преди игра, за да разтегнете мускулите си, или като средство за балансиране при силови тренировки. Този универсален блок е вашият най-добър партньор за подобряване на гъвкавостта, засилване на баланса и насърчаване на цялостното представяне на корта.

Сив/розов блок за йога Beauteous

Опакован като една бройка, сиво-розовият блок за йога Schildkröt идва с елегантен дизайн, който се харесва на тенисистите, които се стремят към стил и функционалност. Основният нюанс на хладно сиво с нотка на розово е сдържан, но привлекателен, което прави този аксесоар не само фитнес инструмент, но и привлекателна част от колекцията ви за тренировки.

Обещание за професионално качество

Доверете се на Schildkröt, за да насърчите дълготрайността на вашите изпълнения и да помогнете за подобряването на игрите си. Задоволете нуждите си от тренировки с блока за йога Schildkröt Grey/Pink - перфектното оборудване, което разнообразява тренировките ви по тенис, като същевременно ви гарантира, че ще останете на върха на издръжливостта си! Доверете се на качеството на Schildkröt и превърнете сивия/розовия блок за йога във вашето фитнес средство.

Номер на продукта: ST79758
Опаковка (брой парчета): 1
Код на производителя: 960136
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.