Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Конуси Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - dark blue

11,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

8,90 лв Спести 19 %
Код на производителя: V218B
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - dark blue

8,90 лв Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - dark blue
    ST80188
Конус за маркиране Pro's Pro с дупки 1P - тъмно син: Усъвършенствайте тренировките с...още

Конус за маркиране Pro's Pro с дупки 1P - тъмно син: Усъвършенствайте тренировките с професионално оборудване!

Независимо дали сте професионален треньор, или просто искате да повишите ефективността на личните си тренировки, конусът за маркиране Pro's Pro с дупки в тъмносиньо е универсален инструмент, който можете да добавите към тренировъчния си режим. Със своя поразителен тъмносин цвят и височина от 38 см той със сигурност ще добави професионален тон към вашата рутина.

Здрава конструкция и издръжливи материали

Код на производителя - V218B

Конусът за маркиране Pro's Pro е проектиран с първокласни, издръжливи материали, което гарантира, че ще издържи на трудностите на интензивните тренировки. Лек, но здрав, този конус може да издържи на продължителна употреба, което ви позволява да се съсредоточите върху тренировките си, без да се притеснявате за работата на оборудването си.

Характеристики и използваемост

С височина 38 см този конус предлага отлична видимост и е идеален за редица различни упражнения. Дизайнът му включва отвори, които позволяват използването му с пръти за създаване на препятствия, което добавя разнообразие и предизвикателство към тренировъчната ви програма.

Тъмносин цвят

Привличащият вниманието тъмносин цвят не само добавя щипка жизненост към тренировките, но и подобрява видимостта, като осигурява безопасност по време на упражненията и бързо намиране на местоположението в случай на промени в конфигурацията на тренировъчния състав.

Универсалност на продукта

От насочване на пътеките за бягане, подобряване на ловкостта или дори използване като врата при мини спорт, този продукт се оказва многофункционален. Без значение дали сте професионален треньор или спортен ентусиаст, конусът за маркиране Pro's Pro може да добави дълбочина и гъвкавост на вашите тренировки, игри и упражнения. В заключение, конусът за маркиране Pro's Pro с дупки 1P в тъмносиньо е незаменим помощник в тренировките. Дълготраен, функционален и цветен, той е предназначен да подобри тренировъчния ви режим, независимо от спорта или дисциплината ви. Подобрете тренировъчната си игра с този конус за маркиране от професионален клас.

Номер на продукта: ST80188
Код на производителя: V218B
Основен цвят: тъмносин
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.