Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Скуош ракета Oliver Pure Six

367,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

297,90 лв Спести 19 %
Баланс: head light
Брой корди: 14/18
Тегло: 105
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Този продукт включва безплатна доставка
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
1 бр.

Oliver Pure Six

Многоизкуство:
Количество Цена за брой
От 2 бр. 267,90 лв
297,90 лв Oliver Pure Six
    ST95014
Изпитайте максимален контрол и скорост с ракетата за скуош Oliver Pure Six Постигнете нови...още

Изпитайте максимален контрол и скорост с ракетата за скуош Oliver Pure Six

Постигнете нови висоти в играта си на скуош с Oliver Pure Six - първокласна ракета, създадена специално за напреднали играчи със стил, насочен към атака. Изработена със свръхлеко тегло и лек баланс на главата, тя ви осигурява отлична маневреност, скорост на топката и контрол.

Идеална за напреднали играчи

Със своите щателно разработени характеристики Oliver Pure Six е оптимална за играчи, които изискват висока степен на контрол и скорост по време на игра. Особено подходяща за агресивни играчи, тази ракета подкрепя естествения ви стил, като ви помага да поддържате нападателните си стратегии, без да правите компромис с контрола.

Ултралека и маневрена

Ракетата Oliver Pure Six, тежаща само 105 грама, ви позволява да се движите свободно и бързо по корта. Отличаваща се с лек баланс на главата, тя предлага бързи скорости на замах за мощни удари и бързи рефлексни волета, което я прави идеална за играчите, които обичат да доминират на корта.

Мощни, прецизни удари

Изработен с увеличена сладка точка и удължени струни, той гарантира безупречна сила и намалява риска от нецентрирани удари. Изпитайте тръпката от скуоша в най-добрата му форма - бърза, яростна и вълнуваща.

Забележителна производителност и намаляване на вибрациите с EPLON и METACARBON

Изработена с ултралеки и тънки въглеродни влакна Eplon и технология METACARBON, тази ракета гарантира превъзходно представяне и намаляване на вибрациите. Сега можете да генерирате огромна динамика и едновременно с това да поддържате оптимална стабилност.

Снабдете се със скуош ракетата Oliver Pure Six и отприщете непобедима игра! Моля, обърнете внимание, че покритието не е включено в комплекта и че тя се доставя предварително натегната с препоръчителна сила на опъване 10-12 кг.

Номер на продукта: ST95014
Калъфка: не
Кордаж: да
Материал: графит
Баланс: head light
Брой корди: 14/18
Тегло: 105
Натягане на наплитането (кг): 10-12
Основен цвят: многоцветен
Технологии
METACARBON
EPLON -OLIVER
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.