Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Чорапи Tecnifibre Low Cut Socks 3P - silver

44,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

40,90 лв Спести 7 %
Код на производителя: 24LOWSIL
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
варианти:
Чорапи Tecnifibre Low Cut Socks 3P - marine
Tecnifibre Low Cut Socks 3P - marine
Чорапи Tecnifibre Low Cut Socks 3P - white
Tecnifibre Low Cut Socks 3P - white
още
40,90 лв Tecnifibre Low Cut Socks 3P - silver
    ST91282.1
Изпитайте несравним комфорт с чорапите Tecnifibre Low Cut 3P - сребристи Поглезете краката си с...още

Изпитайте несравним комфорт с чорапите Tecnifibre Low Cut 3P - сребристи

Поглезете краката си с оптимален комфорт и подкрепа, предлагани от Tecnifibre Low Cut Socks 3P - Silver. Изработени до съвършенство за спортни ентусиасти и фитнес фанатици, тези чорапи гарантират подобрено игрово изживяване при разнообразни условия. Абсолютно идеални за тези, които търсят комфорт, стил и здравина в един пакет. Тази опаковка включва три чифта чорапи, за да ви осигури покритие за множество тренировки.

Превъзходен комфорт

Безупречно изработени, за да осигурят максимален комфорт, тези чорапи Tecnifibre са вашият перфектен спътник за интензивните игрови сесии. Чорапите обхващат еластична драскотина в средата на стъпалото, която осигурява опора при бързи движения и внезапни завои. С изящния си дизайн те са перфектна комбинация от функционалност и комфорт.

Удебелена подметка

В собствена лига, тези невзрачни чорапи могат да се похвалят с удебелена подметка, която предлага подобрено омекотяване при спортове с голямо натоварване. Удебеленият материал осигурява допълнително поглъщане на ударите, което спомага за намаляване на умората на краката и предотвратява всякакъв вид дискомфорт по време на спортните ви занимания.

Отлична дишаемост

Тези чорапи са проектирани с висококачествен дишащ материал, който гарантира отлично управление на влагата. Високотехнологичната материя осигурява ефективно изпаряване на потта, като поддържа краката ви сухи и удобни по време на спортните ви дейности.

Перфектно прилягане и детайли на опаковката

Въплъщение на абсолютна елегантност, тези чорапи имат оребрено покритие за плътно прилепване по контура. Прилепването гарантира, че чорапите остават здраво на краката ви, като подобряват представянето ви. Пакетът включва три чифта Tecnifibre Low Cut Socks - Silver,
Номер на продукта: ST91282.1
Цвят на лого: бял
Дължина на чорапите: къси чорапи
Код на производителя: 24LOWSIL
Основен цвят: сив
Чифт: 3 чифта
Материал: 90% bawełna, 8% poliester, 1% spandex, 1% rubber
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.