Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Чорапи Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - white

44,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

40,90 лв Спести 7 %
Код на производителя: 24CLAWHI
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
варианти:
Чорапи Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - silver
Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - silver
Чорапи Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - marine
Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - marine
още
40,90 лв Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - white
    ST91279.1
Открийте комфорта на чорапите Tecnifibre High Cut Classic 3P - бели Насладете се на...още

Открийте комфорта на чорапите Tecnifibre High Cut Classic 3P - бели

Насладете се на ненадминатия комфорт и подобреното представяне с чорапите Tecnifibre High Cut Classic. Разработени щателно, за да осигурят отлична опора и стабилност, тези чорапи са отличен избор за всички любители на спорта.

Висококачествен дизайн

Изработени сагантно със специални зони за по-голяма гъвкавост, чорапите Tecnifibre High Cut Classic ви позволяват да поддържате скоростта и пъргавината си по всяко време. Иновативният дизайн насърчава естественото движение на краката ви, за да ви даде предимство в състезателните игри.

Усъвършенствана дишаемост и комфорт

Чорапите са проектирани така, че да поддържат краката ви хладни и сухи, независимо колко интензивно става действието. Те се отличават с усъвършенствана дишаемост, като създават комфортен климат във вътрешността на чорапа, предотвратяващ изпотяването и дискомфорта. Освен това подобрената подложка на ходилото осигурява оптимален комфорт и абсорбиране на ударите, като намалява натоварването на краката ви по време на дълги периоди на игра.

Перфектно прилепване

Благодарение на оребреното покритие чорапите Tecnifibre High Cut Classic осигуряват сигурно и плътно прилепване, като гарантират, че ще останат на мястото си дори при най-екстремните движения. Това елиминира всякакви притеснения, че чорапите ви ще се изхлузят по средата на играта, което позволява пълно съсредоточаване върху играта.

Стойност на няколко опаковки

Опаковани в удобен комплект от три броя, чорапите Tecnifibre High Cut Classic са изгодно допълнение към колекцията ви от спортна екипировка. Със своя бял, изчистен дизайн тези чорапи се съчетават с всяко облекло, като ви гарантират, че винаги сте готови за игра. Насладете се на комбинация от комфорт, функционалност и стил с чорапите Tecnifibre High Cut Classic 3P - White. Redef
Номер на продукта: ST91279.1
Цвят на лого: multicolor
Дължина на чорапите: дълги чорапи
Код на производителя: 24CLAWHI
Основен цвят: бял
Чифт: 3 чифта
Материал: 90% bawełna, 8% poliester, 1% spandex, 1% rubber
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.