Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Чорапи Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - silver

44,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

40,90 лв Спести 7 %
Код на производителя: 24CLASIL
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
варианти:
Чорапи Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - white
Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - white
Чорапи Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - marine
Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - marine
още
40,90 лв Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - silver
    ST91280.1
Насладете се на неповторим комфорт с чорапите Tecnifibre High Cut Classic 3P - Silver Открийте...още

Насладете се на неповторим комфорт с чорапите Tecnifibre High Cut Classic 3P - Silver

Открийте най-доброто съчетание от комфорт и функционалност с чорапите Tecnifibre High Cut Classic. Експертно разработени, за да подобрят представянето ви, тези чорапи са идеалният спътник за всяка спортна дейност.

Оптимална гъвкавост

Проектирани със специализирани зони за повишена гъвкавост, чорапите Tecnifibre ви позволяват да се движите без усилие и в най-интензивните игри. Изключителни по своя дизайн, чорапите са оборудвани със зони за гъвкавост в зоната на сгъване на стъпалото, които повишават подвижността и отзивчивостта, за да позволят бързи и точни движения.

Дишане и омекотяване

Никога повече не правете компромис с комфорта. Чорапите Tecnifibre High Cut Classic могат да се похвалят с отлична дишаемост, която позволява постоянна циркулация на въздуха, за да поддържат краката ви без пот и свежи по време на продължителна игра. Освен това чорапите са интегрирани с превъзходна система за омекотяване, която предлага допълнителен слой комфорт и намалява въздействието върху краката ви по време на усилени спортни дейности.

Перфектно прилягане и дизайн

Стилният дизайн с висока кройка в елегантен сребрист цвят със сигурност придава острота на спортното ви облекло. Оребреното покритие не само придава поразителен външен вид, но и осигурява безупречно прилягане, като елиминира всякаква вероятност чорапът да се изхлузи по време на изпълнените с действие мачове.

Повишена издръжливост

Тези чорапи разполагат с подсилена подметка, изработена от високоустойчиви материали, проектирана да издържа на проблемите, свързани с износването, и да предлага дълготрайно качество. Отлична инвестиция, чорапите Tecnifibre High Cut Classic гарантират, че всеки път ще сте готови за игра.

Включване в опаковката

Всяка опаковка съдържа 3
Номер на продукта: ST91280.1
Цвят на лого: бял
Дължина на чорапите: дълги чорапи
Код на производителя: 24CLASIL
Основен цвят: сив
Чифт: 3 чифта
Материал: 90% bawełna, 8% poliester, 1% spandex, 1% rubber
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.