Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Чорапи Mizuno Active Training Mid 2P - black/light green

32,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

26,90 лв Спести 16 %
Код на производителя: J2GX1055Z-98
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
варианти:
Чорапи Mizuno Active Training Mid 2P - black/grey
Mizuno Active Training Mid 2P - black/grey
още
26,90 лв Mizuno Active Training Mid 2P - black/light green
    ST91560.1
Акцент върху продукта: Mizuno Active Training Mid 2P - Черно/Светло зелено Потопете се в...още

Акцент върху продукта: Mizuno Active Training Mid 2P - Черно/Светло зелено

Потопете се в цялостни тренировъчни сесии с най-новите чорапи Mizuno Active Training Mid 2P, обзаведени в динамично дуо от черно и светло зелено. Тези чорапи са перфектното съчетание на стил, комфорт и производителност.

Превъзходен комфорт и прилягане

Тези чорапи Mizuno са изкусно изработени от мек, приятен материал, предназначен да ви осигури максимален комфорт. Анатомичният дизайн предполага перфектно прилягане както на десния, така и на левия ви крак, осигурявайки несравнима опора, когато се занимавате с тежки дейности. Укрепването в областта на петата и пръстите допълнително повишава комфорта и абсорбира ударите. Този обмислен детайл се бори срещу потенциално натоварване и сътресения при силен удар, като ви позволява да постигнете максимални резултати, без да правите компромис със здравето и безопасността на краката.

Проектирани за подобряване на сцеплението и производителността

Повърхността на дъното е със специални силиконови отпечатъци, които намаляват хлъзгането, като по този начин ви дават увереност да се справите с всеки терен и метеорологични условия. Независимо дали сте във фитнеса, или прекосявате груби пътеки, тези чорапи ще осигурят постоянно сцепление, за да се чувствате сигурни на краката си.

Технологичен инфузор за отлично управление на влагата

Чорапите Mizuno Active Training Mid 2P са изработени от материал, който ефективно отвежда потта и влагата, като гарантира, че краката ви ще останат сухи и свежи. Включени с най-съвременната технология DryLite на Mizuno, те улесняват превъзходното управление на влагата и изпарението, което продължава през цялото време на тренировките. По същество чорапите Mizuno Active Training Mid 2P - черни/светлозелени обединяват превъзходни дизайнерски детайли и усъвършенствани технологии. Те са перфектното допълнение
Номер на продукта: ST91560.1
Цвят на лого: multicolor
Дължина на чорапите: къси чорапи
Код на производителя: J2GX1055Z-98
Основен цвят: многоцветен
Чифт: 2 чифта
Материал: 72% nylon, 19% guma, 9% poliuretan
Технологии
DRYLITE
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.