Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Топка за реакция Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - yellow

13,40 лв
Код на производителя: V178a
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
2 бр.

Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - yellow

13,40 лв Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - yellow
    ST65990
Усъвършенствайте рефлексите и координацията си с топката Pro Reaction Ball Hard 10 cm - жълта...още

Усъвършенствайте рефлексите и координацията си с топката Pro Reaction Ball Hard 10 cm - жълта

Представяме ви топката Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm в зашеметяващ жълт цвят - един наистина забележителен инструмент за подобряване на тренировъчните ви сесии и постигане на върхови спортни резултати. Предназначен за всички, които се стремят да подобрят координацията и рефлексите си, този инструмент е не само функционален, но и стилен.

Изключителен дизайн и качество

Специално изработена от 100% естествен каучук, тази твърда топка се ускорява бързо след отскачане от земята, осигурявайки ви бърза, ангажираща и предизвикателна тренировка. Яркожълтият ѝ цвят гарантира, че ще я забележите лесно, независимо от средата на тренировката. С размер от 10 см тя е едновременно преносима и универсална.

Разгърнете пълния си потенциал

Тази динамична топка Pro's Pro Reaction Ball ви позволява да издигнете тренировките си до нови граници. Прекарайте безброй часове в усъвършенстване на баланса, скоростта, ловкостта и рефлексите. Независимо дали сте професионален спортист или любител на фитнеса, тази топка е изключителен спътник в тренировките.

Спецификации на продукта

- Модел: Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - Yellow - Размер: 10 cm - Материал: Естествен каучук - Цвят: жълт - Код на производителя: V178a Независимо от фитнес целите ви, топката Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 см е внимателно проектирана, за да спомогне за насърчаване на скоростта, ловкостта, координацията между ръцете и очите и цялостния напредък във фитнеса. С това прекрасно оборудване в ръка сте само на крачка от разгръщането на пълния си потенциал. Тренирайте по-усилено, стремете се по-високо и направете така, че всяка секунда от тренировката ви да е от значение. Добавете топката Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - жълта към фитнес арсенала си още днес.

Номер на продукта: ST65990
Код на производителя: V178a
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.