Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Стълбичка Pro's Pro Speed Ring Ladder 12 pcs - multicolor

57,90 лв
Код на производителя: V213
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Speed Ring Ladder 12 pcs - multicolor

57,90 лв Pro's Pro Speed Ring Ladder 12 pcs - multicolor
    ST68321
Разгърнете ловкостта си с Pro's Pro Speed Ring Ladder 12 бр. - Многоцветен Многофункционален...още

Разгърнете ловкостта си с Pro's Pro Speed Ring Ladder 12 бр. - Многоцветен

Многофункционален дизайн

Независимо дали става въпрос за футбол, баскетбол, футбол или друг спорт, който изисква бързи движения на краката, стълбата Pro's Pro Speed Ring създава множество тренировъчни модели, които да предизвикат тренировката ви за ловкост. Многоцветният ѝ дизайн не само допринася за забавлението, но и насърчава визуалната координация.

Издръжлива и регулируема

Всеки пръстен на тази 5,5-метрова стълба за ловкост е достатъчно здрав, за да издържи на честа употреба, като същевременно е регулируем, за да се приспособи към широк спектър от упражнения и височини на потребителите. Пространството между всеки пръстен може да се регулира, за да се увеличи или намали нивото на трудност, като се осигури място за напредък, докато се подобрява ловкостта ви.

Удобно обучение

В комплект със здрав калъф за носене, стълбата Pro's Pro Speed Ring предоставя удобството на лесното съхранение и пренасяне. Тази функция я прави идеална за лични треньори, спортни отбори или хора, които искат да тренират на различни места. Накратко, стълбата Pro's Pro Speed Ring Ladder е универсален тренировъчен инструмент за хора от всички нива на фитнес. Предлагайки безкрайни възможности за конфигурация и удобно решение за транспортиране, тази многоцветна стълба за ловкост е инвестиция в подобряването на вашата скорост, ловкост и цялостно спортно представяне.

Номер на продукта: ST68321
Код на производителя: V213
Широчина (см): 45
Дължина: 550
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.