Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Стълбичка Pro's Pro Octa Agility Grid 6 pcs - multicolor

Last price: 59,40 лв
Този продукт в момента не е наличен, но може да се интересувате от следното:
Последна цена: 59,40 лв
Код на производителя: V216
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Неналичен продукт
Този продукт в момента не е наличен, но може да се интересувате от следното:
ИЗБРАНО ЗА ВАС
59,40 лв Pro's Pro Octa Agility Grid 6 pcs - multicolor
    ST68323
Pro's Pro Octa Agility Grid 6 бр. - Многоцветни Мрежата Pro's Pro Octa Agility Grid е...още

Pro's Pro Octa Agility Grid 6 бр. - Многоцветни

Мрежата Pro's Pro Octa Agility Grid е усъвършенстван тренировъчен комплект, предназначен да оптимизира тренировката ви и да подобри ловкостта. Състояща се от шест разноцветни шестоъгълника, мрежата предлага множество възможности за оформление, като поглъща завладяваща смесица от вълнение и разнообразие във всяка тренировка.

Качество на изработката

Качеството и издръжливостта са в основата на дизайна, като всяка част е излята от високоустойчива пластмаса, позволяваща редовна употреба на открито и на закрито. Тези мрежи за ловкост могат да издържат на интензивни тренировъчни сесии и неблагоприятни метеорологични условия, като всеки път осигуряват върхова производителност.

Включения на комплекта и код на производителя

В комплекта са включени полезни съединители, които позволяват надеждно закрепване на шестоъгълниците, осигурявайки безпроблемен интерфейс за безупречно тренировъчно преживяване. Освен това комплектът се предлага с удобен калъф за лесно транспортиране и безопасно съхранение на мрежите, когато не се използват.

Ефективност на обучението

Осигурявайки отлична платформа за изпълнение на разнообразни тренировки за ловкост, решетката Pro's Pro Octa Agility Grid е идеална за развиване на бързина, рефлекси и баланс. Тези ценни тренировъчни постижения са в тясна връзка с подобрените спортни резултати, което прави този продукт основен инструмент в репертоара както на спортистите, така и на фитнес ентусиастите.

Заключение

Със своя стабилен дизайн, адаптивна конфигурация и първокласни материали, Pro's Pro Octa Agility Grid 6 pcs - Multicolor внася уникален елемент в спортните тренировки и фитнес тренировките. Тя осигурява непрекъснат растеж и овладяване на ключови двигателни умения и атрибути на изпълнението - съществено допълнение към всяка тренировъчна конфигурация.

Номер на продукта: ST68323
Код на производителя: V216
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.