Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Стълбичка Pro's Pro Hurdle Agility Ladder

54,90 лв
Код на производителя: V131
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
3 бр.

Pro's Pro Hurdle Agility Ladder

54,90 лв Pro's Pro Hurdle Agility Ladder
    ST70631
Стълба за ловкост Pro's Pro Hurdle Представяме ви известната и реномирана стълба Pro's Pro...още

Стълба за ловкост Pro's Pro Hurdle

Представяме ви известната и реномирана стълба Pro's Pro Hurdle Agility Ladder - най-доброто средство за обучение, което пренася силата на професионалните тенис тренировки до вашия праг. Създадена за тези, които се стремят да усъвършенстват своята ловкост, бързина и координация, тя обещава повишено тренировъчно изживяване, съобразено с постигането на вашите цели.

Идеален за ентусиасти в областта на тренировките

Стълбата за ловкост Pro's Hurdle е проектирана с мисъл за съвременните ентусиасти на тренировки; независимо дали става въпрос за професионални мачове или за хоби през уикенда, тя спомага за подобряване на подвижността, баланса и бързината. Тя е ценен компонент в тренировъчната програма на атлетите, като им помага да подобрят играта си и да се състезават на високи нива.

Предлага се с удобен калъф за носене

Стълбата за ловкост Pro's Pro Hurdle се предлага със защитен калъф за пренасяне, идеален за безопасно съхранение и лесно транспортиране на стълбата. Компактният и лек дизайн гарантира, че можете да вземете тренировката си навсякъде със себе си, като увеличите максимално удобството и насърчите последователността в тренировъчния си режим.

Номер на продукта: ST70631
Код на производителя: V131
Широчина (см): 42
Дължина: 214
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.