Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Стълбичка Pro's Pro Agility Ladder Succeed (4 m) - neon yellow

45,40 лв
Код на производителя: V361
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
3 бр.

Pro's Pro Agility Ladder Succeed (4 m) - neon yellow

45,40 лв Pro's Pro Agility Ladder Succeed (4 m) - neon yellow
    ST75327
Pro's Pro Agility стълба Succeed (4 м) - Неоново жълто Насладете се на тренировъчна...още

Pro's Pro Agility стълба Succeed (4 м) - Неоново жълто

Насладете се на тренировъчна екипировка, която съчетава функционалност и стил с Pro's Pro Agility Ladder Succeed в неоново жълто. Тази жизнена и професионална стълба за ловкост съчетава първокласен дизайн и изпълнение, като гарантира най-доброто за вашите фитнес тренировки.

Перфектно средство за тренировка

Стълбата за ловкост Pro's Pro Agility Ladder Succeed е универсално тренировъчно оборудване, което подобрява скоростта, ловкостта, баланса и координацията ви. Тя е перфектен аксесоар, който да добавите към тренировъчния си режим, идеален за спортни тренировки, силови тренировки или дори просто за упражнения за загряване.

Силно регулируем дизайн

Стълбата за ловкост може да се похвали с регулируем дизайн с 9 плоски стъпала, които можете да променяте за различни тренировки и упражнения. Възможността за регулиране на разстоянията между стъпалата я превръща в чудесен инструмент за всяко ниво на интензивност на тренировката, подходящ както за начинаещи, така и за опитни атлети.

Качество и издръжливост

Подобно на всички продукти на Pro's Pro, стълбата за ловкост Succeed е изработена с изключителен стремеж към качество. Плоските стъпала поддържат стабилност и остават непокътнати дори при най-интензивните тренировъчни процедури, като осигуряват дълготрайна издръжливост за вашите тренировъчни нужди.

Номер на продукта: ST75327
Код на производителя: V247
Широчина (см): 50
Дължина: 400
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.