Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Стълбичка Prince Play&Stay Ladder

115,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

91,40 лв Спести 21 %
Код на производителя: 9X332000
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
2 бр.

Prince Play&Stay Ladder

91,40 лв Prince Play&Stay Ladder
    ST06616
Стълба за обучение Prince Play & Stay Открийте стълбата Prince Play & Stay - важна част от...още

Стълба за обучение Prince Play & Stay

Открийте стълбата Prince Play & Stay - важна част от спортното оборудване, предназначена да издигне тренировките ви на следващото ниво. Независимо дали искате да подобрите ловкостта, скоростта или координацията, това е инструментът, от който се нуждаете.

Изящна изработка за изключителна ефективност

Тренировъчната стълба е старателно изработена с висококачествени пластмасови стъпала, което гарантира издръжливост и стабилност. Дизайнът с 16 стъпала предлага достатъчно място за множество тренировъчни упражнения, което ви позволява ефективно да работите за подобряване на спортните си постижения. С широчина от 50 см стълбата е разположена на подходящи разстояния, за да позволи изпълнението на сложни упражнения за работа с крака без опасност от спъване. Освен това лекият и преносим дизайн я правят отличен вариант за удобство при пренасяне навсякъде.

Професионален инструмент за безкомпромисни атлети

Стълбата Prince Play & Stay се предлага с практична чанта за носене, която позволява лесно съхранение и транспортиране. Удобна за различни сценарии на използване, независимо дали в спортния клуб, у дома или на терена, стълбата е винаги готова за интензивна тренировка.

Номер на продукта: ST06616
Код на производителя: 9X332000
Широчина (см): 50
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.