Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Gumy oporowe SKLZ Pro Band Heavy - Grey

91,40 лв
Код на производителя: APD-PBHVY-04
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
1 бр.

SKLZ Pro Band Heavy - Grey

91,40 лв SKLZ Pro Band Heavy - Grey
    ST73447
Открийте ненадминатата производителност на SKLZ Pro Band Heavy - Grey Лентата SKLZ Pro Band...още

Открийте ненадминатата производителност на SKLZ Pro Band Heavy - Grey

Лентата SKLZ Pro Band Heavy в елегантен сив цвят е най-добрият фитнес инструмент за всеки опитен тенисист. Специално разработен за повишаване на силата на горните и долните крайници, той ще гарантира, че вашите замахвания, сервиси и работа с крака ще станат по-мощни и прецизни от всякога.

Изключителна издръжливост и постоянство

Ние разбираме, че интензивните тренировки изискват здраво и надеждно оборудване. SKLZ Pro Band Heavy въплъщава това до съвършенство. Изработена от изключително издръжлива гума, тази професионална лента предлага непоколебима ефективност сесия след сесия. Независимо дали изпълнявате упражнения за издръжливост с висока повторяемост или тренировки за съпротива, бъдете сигурни, че този ластик ви е подсигурил.

Силова тренировка, съобразена с тениса

Тенисът изисква сила, гъвкавост и издръжливост - от удари с крака до удари над главата. Лентата SKLZ Pro Heavy е идеална за упражнения, които повишават тези умения. Удобен, преносим и винаги готов за действие, той е вашият инструмент за целенасочени тренировки и незабавни постижения.

Номер на продукта: ST73447
Основен цвят: сив
Код на производителя: APD-PBHVY-04
Опаковка (брой парчета): 1
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.