Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Медицинска топка Pro's Pro Wall Ball 8 kg

88,90 лв
Код на производителя: I200C
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
1 бр.

Pro's Pro Wall Ball 8 kg

88,90 лв Pro's Pro Wall Ball 8 kg
    ST17085
Подобрете фитнеса си с топката Pro's Pro Wall Ball 8 кг Специализиран фитнес инструмент за...още

Подобрете фитнеса си с топката Pro's Pro Wall Ball 8 кг

Специализиран фитнес инструмент за професионалисти в тениса

Постигнете върхово физическо състояние и подобрете играта си с Pro's Pro Wall Ball 8 kg. Тази тренировъчна топка е създадена, за да подпомогне тенисистите в постигането на отлична физическа форма. Отлично допълнение към вашия тренировъчен режим, Pro's Pro Wall Ball предлага редица упражнения за подобряване на ловкостта, силата и координацията - всички решаващи елементи за вашето представяне в тениса.

Универсално допълнение към тренировъчната ви програма

Това, което отличава Pro's Pro Wall Ball, е нейната универсалност. Възможностите за разнообразяване на тренировката и насочване към различни мускулни групи са почти неограничени - от упражнения за основна сила и стабилност до упражнения за експлозивна сила и скорост. Независимо дали искате да подобрите силата на горната част на тялото за по-мощни сервиси, или да изградите съпротива на долната част на тялото за бързо придвижване по корта от страна в страна, тази топка за стена отговаря на всички изисквания.

Изработена с внимание към детайлите

Никога не правете компромис с качеството, особено когато става дума за вашето представяне. Това не може да бъде по-вярно за топката за стена Pro's Pro Wall Ball 8 kg, изработена с педантично внимание към детайла. Характерното качество на Pro's Pro е ясно изразено в нейната конструкция, гарантираща издръжливост, която издържа на тежки тренировки и издържа теста на времето. Това е забележителна сплав от форма, функционалност и дълготрайност, отговаряща на нуждите на всеки страстен тенисист.

Номер на продукта: ST17085
Код на производителя: I200C
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.