Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Тренивъчни колела Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - orange

Подаръци
12,26 лв
Последна най-ниска цена:
11,35 лв (+8%)

Най-ниската цена на този продукт от последните 30 дни преди текущото намаление.

Код на производителя: V243
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
3 бр.

Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - orange

12,26 лв Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - orange
    ST70743
Специални продукти
Подаръци
Подаръци
Подаръци
Ластик Pro's Pro Resistance Tube

Ластик
Pro's Pro Resistance Tube

18,00 лв
14,63 лв
Спести 19%
Подаръци
Тренировъчни препятствия Pro's Pro Flat hurdle Quick 15 - yellow

Тренировъчни препятствия
Pro's Pro Flat hurdle Quick 15 - yellow

 
14,63 лв
 
Подаръци
Тренировъчни препятствия Pro's Pro Flat hurdle Quick 12 - orange

Тренировъчни препятствия
Pro's Pro Flat hurdle Quick 12 - orange

 
14,63 лв
 
Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - оранжев Събудете вътрешния си атлет с плоския пръстен Pro's...още

Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - оранжев

Събудете вътрешния си атлет с плоския пръстен Pro's Pro Speed Ring. Тази универсална спортна екипировка в ярък оранжев цвят е създадена, за да издигне представянето ви на следващото ниво. Независимо дали сте фитнес ентусиаст, или професионален спортист, този продукт със сигурност ще допълни тренировъчния ви режим. Големият му диаметър от 70 см го прави универсално и адаптивно допълнение към вашата спортна и фитнес екипировка.

Динамичен дизайн

Този елегантен, плосък ринг за скорост от Pro's Pro демонстрира комбинация от простота и практичност. Дизайнът му позволява лесно използване и лесно съхранение, като същевременно запазва необходимата устойчивост за редовна употреба. Можете да го използвате самостоятелно или да го комбинирате с други тренировъчни инструменти, за да ускорите темпото на своите умения за скорост и ловкост, като направите тренировъчните си сесии по-отзивчиви и ползотворни.

Гъвкавост в най-добрата си форма

Плоският пръстен за скорост Pro's е доказателство за адаптивност. Използвайте го като самостоятелен за разнообразни тренировки за ловкост и работа с крака или го трансформирайте в обръч за още едно ниво на забавление и фитнес. Неговата пластичност ви дава свободата да се откъснете от ежедневието и да включите редица упражнения в рутината си.

Ярка видимост

Завладяващият яркооранжев цвят на плоския ринг за скорост Pro's Pro повишава неговата видимост, което го прави идеално подходящ за всяка среда. Този привличащ вниманието нюанс гарантира, че можете да запазите фокуса си остър, независимо дали тренирате при слаба светлина на закрито или при слънчево време на открито.

Подробности за продукта

- Основен цвят: оранжев - Код на производителя: 1: V243 Усъвършенствайте своето фитнес пътешествие с плоския пръстен за скорост на Pro. Неговият забележителен дизайн и функционалност гарантират, че той не е просто поредната част от спортното оборудване, а променя играта, която разпалва тренировъчните Ви сесии!

Номер на продукта: ST70743
Основен цвят: оранжев
Код на производителя: V243
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.