Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Ластик Pro's Pro Resistance Tube

18,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

15,90 лв Спести 12 %
Код на производителя: I198
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Resistance Tube

15,90 лв Pro's Pro Resistance Tube
    ST66172
Съживете тренировката си с тръбата за съпротивление Pro's Pro Подобрете играта си на тенис с...още

Съживете тренировката си с тръбата за съпротивление Pro's Pro

Подобрете играта си на тенис с тръбата Pro's Pro Resistance Tube. Тази гъвкава лента за съпротивление служи като универсален и функционален инструмент, идеален за играчи, които искат да подобрят цялостното си представяне.

Изключителен дизайн за максимална ефективност

Тръбата за съпротивление Pro's Pro Resistance Tube е снабдена с меки и удобни дръжки, които осигуряват сигурно захващане по време на интензивните ви тренировки. Еластичността на лентата отговаря на широк спектър от нива на физическа подготовка, осигурявайки всестранно тренировъчно изживяване, независимо от текущите ви фитнес възможности.

Създаден за всеки тенисист

Тенисът изисква ловкост, бързина и сила. Независимо дали сте начинаещ тенисист, който усъвършенства сервисите си, или ветеран, който усъвършенства ударите си, тази тръба за съпротивление е подходящо допълнение към тренировъчния ви режим. Това е унисекс инструмент, предназначен да насърчава цялостна тренировка за играчи от всички нива - от начинаещи до професионалисти.

Обучение, ориентирано към резултатите

Тръбата за съпротивление не само подпомага тренировката за издръжливост и сила, но и е насочена към специфични мускулни групи, които тенисистът използва най-много. Включването на този инструмент в тренировката укрепва стабилността на ядрото, увеличава общата сила и подобрява движението на тялото - ключови компоненти за печеливша игра на тенис.

Номер на продукта: ST66172
Код на производителя: I198
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.