Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Gumy oporowe Power Band Movo Mini Band Optimum - Зелен

22,40 лв
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4 бр.

Power Band Movo Mini Band Optimum - Зелен

22,40 лв Power Band Movo Mini Band Optimum - Зелен
    ST17962
Насладете се на максимална гъвкавост с Power Band Movo Mini Band Optimum Играта на тенис,...още

Насладете се на максимална гъвкавост с Power Band Movo Mini Band Optimum

Играта на тенис, подобно на други спортове с високо натоварване, изисква не само умения и стратегия, но и сила, гъвкавост и здраве. Power Band Movo Mini Band Optimum - зелен е добре проектиран и универсален инструмент, който е идеален за играчите на тенис, които трябва да гарантират, че са на най-високото си ниво на физическа подготовка и устойчивост.

Повишаване на мобилността, стабилността и силата

Movo Mini Band е отличен уред за вашите тренировки за мобилност и стабилност. Перфектен за загряващи дейности, рехабилитационни тренировки и упражнения за активиране, той е задължителен за укрепване на важните мускулни групи, необходими в тениса, като седалищните и основните мускули.

Комбинация от комфорт и издръжливост

Изработена от специална материя, която е щадяща кожата и удобна, можете да сте сигурни, че тренировките с Movo Mini Band са приятно изживяване. Копринена, мека, но гъвкава и изключително устойчива, тази лента елиминира дърпането на кожата и дразненето, свързани с обикновените еластични тренировъчни ленти.

Оптимално ниво на съпротивление

Movo Mini Band Optimum предлага по-голямо ниво на разтягане до 65 см от състояние на покой от 30 см, осигурявайки идеалното съпротивление за повишаване на мускулната сила и издръжливост. Хипоалергенен и без латекс, този ластик е безопасен дори за най-чувствителната кожа.

Номер на продукта: ST17962
Цвят: Зелен
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.