Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Ластик Body Sculpture Pilates Band

25,40 лв
Код на производителя: BB 2350
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
3 бр.

Body Sculpture Pilates Band

25,40 лв Body Sculpture Pilates Band
    ST74144
Опитайте ефективно обучение с Body Sculpture Pilates Band Ако сте опитен играч на тенис, който...още

Опитайте ефективно обучение с Body Sculpture Pilates Band

Ако сте опитен играч на тенис, който търси иновативни начини да подсили тренировките си, предлагаме на вашето внимание висококачествения ластик за съпротивление: Body Sculpture Pilates Band. Специално разработен за интензифициране на статичните упражнения и отличен за режими за възстановяване след контузия, този инструмент е това, от което се нуждаете, за да подобрите играта си.

Body Sculpture Pilates Band - безкомпромисно качество и дълготрайност

Постигнете целите си във фитнеса с нашия Body Sculpture Pilates Band - продукт, който предизвиква възхищение заради превъзходното си качество. Произведена от първокласни материали, тази лента за съпротивление обещава дълготрайна употреба без никаква форма на влошаване на отличителните ѝ характеристики. Това означава, че вашият ластик остава като нов дори след продължителна употреба.

Универсалност за максимална ефективност

Независимо дали изпълнявате статични упражнения, за да подобрите силата си, или се възстановявате от контузия, този ластик е съобразен с вашите цели. Уникалният му дизайн осигурява допълнително съпротивление, което ви изтласква отвъд границите на възможностите ви, като същевременно гарантира, че ще останете в безопасни граници. Възстановявайте се по-бързо, изграждайте сила и подобрявайте представянето си на тенис корта с този универсален инструмент.

Удобство и лекота на използване

С удобни за ползване дръжки, нашият Body Sculpture Pilates Band ви гарантира, че ще се насладите на удобна и безпроблемна тренировъчна сесия. Оцветен в синьо, той лесно се забелязва сред колекцията ви от спортно оборудване.

Номер на продукта: ST74144
Основен цвят: син
Код на производителя: BB 2350
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.