Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Gumy oporowe Adidas Power Band Level 2 - black

101,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

86,90 лв Спести 14 %
Код на производителя: ADTB-10607BK
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
1 бр.

Adidas Power Band Level 2 - black

86,90 лв Adidas Power Band Level 2 - black
    ST74136
Представяне на Adidas Power Band Level 2 - черен Разгърнете силата на тренировките за...още

Представяне на Adidas Power Band Level 2 - черен

Разгърнете силата на тренировките за съпротивление в тренировките си по тенис с Adidas Power Band Level 2 във вечно черно. Изключително издръжливото и еластично фитнес оборудване е предназначено да спомогне за подобряването на рутинните ви тренировки за сила и кондиция, превръщайки се в безценен актив в режима ви за тренировки по тенис.

Изключително качествен дизайн

Adidas Power Band Level 2 е създаден за дълготрайно качество. Превъзходната изработка гарантира продължителна употреба без загуба на функции. Независимо от интензивността на тренировъчните ви сесии, този ластик за съпротивление може да се справи с разтягането и напрежението с лекота, осигурявайки впечатляваща издръжливост.

Перфектен за рехабилитация

Този ластик за съпротивление е идеален не само за подобряване на представянето ви на тенис корта, но също така служи като значителна помощ при рехабилитация след травма. Той нежно предизвиква мускулите и ставите ви, като осигурява достатъчно съпротивление на статичните упражнения, за да ви помогне да възстановите силата си безопасно и ефективно.

Удобен за ползване опит

Независимо от нивото на уменията ви, този продукт предлага лесна и интуитивна употреба. Лесният за употреба характер ви позволява да се съсредоточите върху тренировката си, знаейки, че получавате допълнително съпротивление в точното количество. Наистина, това е универсално допълнение към фитнес арсенала на всеки тенисист.

Номер на продукта: ST74136
Основен цвят: черен
Код на производителя: ADTB-10607BK
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.