Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Конуси Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P - blue

18,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

15,90 лв Спести 12 %
Код на производителя: 100277
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
2 бр.

Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P - blue

15,90 лв Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P - blue
    ST74257
Yakimasport Шестоъгълен дисковиден конус 10P - син Преглед на продукта Издигнете...още

Yakimasport Шестоъгълен дисковиден конус 10P - син

Преглед на продукта

Издигнете тренировките си на професионално ниво с шестоъгълния конус за дискове Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P в син цвят. Нашите тренировъчни конуси са специално проектирани за различни тренировки и упражнения на тенис корта, като повишават вашата ловкост, скорост и координационни умения. Произведени с внимание към детайла и неотклонна отдаденост на най-високото качество, тези тренировъчни конуси наистина се отличават с класа.

Характеристики и спецификации

Цвят: Яркият нюанс на синьото не само добавя цвят към вашето тренировъчно оборудване, но и увеличава видимостта по време на сесиите на открито, като по този начин осигурява оптимална функционалност. Основният цвят на тези конуси е син, за да ви осигури ярка и привлекателна тренировъчна екипировка. Размер: Тези шестоъгълни конуси имат диаметър 20 см, което ги прави идеален размер за различни упражнения за ловкост и скорост. Този изключителен размер предлага достатъчно пространство за бърза работа с крака и сложни модели, без да пречи на изпълнението ви. Шестоъгълен дизайн: Поразителната шестоъгълна форма осигурява изключителна стабилност върху всякакви повърхности. Независимо дали тренирате на трева, цимент или изкуствена трева, тези конуси ще останат изправени и на място, осигурявайки надеждно представяне по време на най-интензивните ви тренировки. Свързаност: Насладете се на възможността да свържете тези конуси с други аксесоари, което ви позволява да персонализирате тренировките си според вашите нужди. Изграждайте сложни упражнения или създавайте обширни тренировъчни курсове - с тези конуси небето е неограничено. Код на производителя: Продуктът се предлага с код на производителя 100277, за да проверите неговата автентичност и да се уверите, че наистина получавате висококачественото оборудване, за което сте платили.

Подобрете обучението си с Yakimasport

Включването на тези конуси в рутинната ви програма предлага безброй предимства. От развиването на по-бърза работа с краката до подобряването на цялостната осведоменост за корта, тези тренировъчни конуси са вашият билет за отлично представяне. Не забравяйте, че най-добрите спортисти не тренират, докато не се справят, а докато не могат да сгрешат. Направете шестоъгълния конус Yakimasport 10P - син, част

Номер на продукта: ST74257
Код на производителя: 100277
Основен цвят: син
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.