Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Конуси SKLZ Pro Training Agility Cones 2" 20p

82,40 лв
Код на производителя: NSK000077
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
2 бр.

SKLZ Pro Training Agility Cones 2" 20p

82,40 лв SKLZ Pro Training Agility Cones 2" 20p
    ST73441
Тренировъчни конуси SKLZ PRO AGILITY 2" 20P - добавете вълнение и разнообразие към тренировките...още

Тренировъчни конуси SKLZ PRO AGILITY 2" 20P - добавете вълнение и разнообразие към тренировките си

Увеличете ловкостта, скоростта и цялостния си атлетичен потенциал с конусите SKLZ PRO TRAINING AGILITY CONES 2" 20P. Този комплект от 20 конуса е универсален избор за всеки спортист, треньор или личен треньор, който иска да включи в тренировъчната си програма различни упражнения и предизвикателства. Тези яркожълти конуси, с код на производителя NSK000077, осигуряват несравнима комбинация от практичност, издръжливост и видимост. Нека се задълбочим в характеристиките, които поставят тези конуси на челно място в оборудването за спортни тренировки.

Ненадмината видимост и издръжливост

С яркия си жълт цвят тези конуси за ловкост осигуряват отлична видимост. Така че, независимо дали тренирате на закрито, или на затревено поле, можете да сте сигурни, че лесно ще разпознаете комплекта си и ще се ориентирате в тренировките с максимална лекота. Освен това здравият дизайн гарантира трайно представяне, като същевременно е устойчив на износване от елементите или продължителна употреба.

ЗА МНОЖЕСТВО СПОРТОВЕ И ТРЕНИРОВКИ

Независимо дали се занимавате с футбол, баскетбол или просто сте фитнес ентусиаст, който редовно тренира, конусите за ловкост са перфектният инструмент. С конусите за ловкост SKLZ PRO TRAINING бъдете готови да създавате множество ефективни тренировки и упражнения, подобряващи координацията, скоростта и баланса. Те могат да се адаптират и за използване с пръти, предлагайки разширен набор от възможности за създаване на динамични тренировъчни процедури.

МАРКАТА SKLZ

С марката SKLZ сте сигурни във висококачествено оборудване за спортно обучение, което издържа теста на времето. Пионери в областта на спортните постижения и екипировката за тренировка, SKLZ непрекъснато въвежда иновации, за да гарантира, че спортистите от всички нива постигат и надминават целите си. В сферата на тренировките за ловкост конусите SKLZ PRO TRAINING AGILITY 2" 20P потвърждават ангажимента на марката да помага на спортистите да напредват, да постигат успехи и да се наслаждават на тренировъчното си пътуване. Пренесете тренировката си за ловкост на следващото ниво, подобрете спортните си постижения,

Номер на продукта: ST73441
Код на производителя: NSK000077
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.