Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Конуси Pro's Pro Marking Disc Set Premium Box - 50P

54,90 лв
Код на производителя: V200
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Marking Disc Set Premium Box - 50P

54,90 лв Pro's Pro Marking Disc Set Premium Box - 50P
    ST63754
Специални продукти
НОВО
Конуси Toolz Cone Marker 40P

Конуси
Toolz Cone Marker 40P

78,00 лв
68,40 лв
Спести 12%
Конуси Head Big Cones - 6P

Конуси
Head Big Cones - 6P

88,00 лв
77,40 лв
Спести 12%
Конуси SKLZ Agility Cones 20p
Конуси SKLZ Agility Cones 20p

Конуси
SKLZ Agility Cones 20p

64,00 лв
59,40 лв
Спести 7%
ПРОМОЦИЯ
Конуси Wilson Marker Cones 12P

Конуси
Wilson Marker Cones 12P

92,00 лв
73,40 лв
Спести 20%
Въведение Представяме ви комплекта дискове за маркиране Pro's Pro в кутия Premium - комплект...още

Въведение

Представяме ви комплекта дискове за маркиране Pro's Pro в кутия Premium - комплект от 50 професионални маркера за обучение, безупречно проектирани за перфектно оформление на игрището.

Универсални средства за визуално обучение

Комплектът Pro's Pro Marking Disc Set Premium Box - 50P се състои от стратегически оразмерени и ярко оцветени тренировъчни конуси, които направляват стратегията ви за обучение или игра. Независимо дали сте треньор, който се стреми да развие ловкостта и тактическата осведоменост на отбора си, или спортист, който иска да подобри точността на уменията си, те образуват универсални визуални помощни средства, които ще помогнат за повишаване на ефективността на изпълнението.

Характеристики на продукта

Всеки маркер в комплекта маркиращи дискове Pro's Pro е с диаметър 20 см и височина 5 см, което ги прави идеален размер за спортни съоръжения на закрито и открито. Те са проектирани така, че да са идеално видими при различни условия на осветление, което ви позволява без усилие да установявате видими граници на тренировките или да създавате сложни тренировки и курсове.

Цветове с висока видимост

Комплектът включва пет различни ярки цвята - жълт, лилав, червен, бял и зелен. Тези цветове с висока видимост не само помагат на спортистите при тренировките, но и добавят смел колорит към всяка тренировъчна програма, като увеличават удоволствието от обучението.

Премиум опаковка

Всичките 50 маркера са грижливо опаковани в първокласна кутия, която осигурява сигурно съхранение и ефективна организация на вашето тренировъчно оборудване. Лека, но издръжлива, тази кутия може да се пренася без усилие, което прави комплекта още по-преносим и удобен за ползване.

Гаранция на Pro's Pro

С кода на производителя V200 този продукт гордо носи гаранцията за качество на Pro's Pro. Това означава, че можете да се доверите на изключителната му издръжливост и високото ниво на прецизност на дизайна, вложен във всеки маркиращ диск. В заключение, комплектът дискове за маркиране Pro's Pro Premium Box - 50P е незаменим помощник във всяка спортна тренировка. Той въплъщава перфектното съчетание на функционалност, гъвкавост и стил, като потвърждава мястото си като неразделна част от съвременния треньорски инструментариум. Заредете тренировките си с комплекта дискове за маркиране Pro's Pro още днес!

Номер на продукта: ST63754
Код на производителя: V200
Основен цвят: жълт виолетов червен бял зелен
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.