Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Конуси Prince 12" Cones 9 pack

157,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

102,90 лв Спести 34 %
Код на производителя: 9X315000*080
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
2 бр.

Prince 12" Cones 9 pack

102,90 лв Prince 12" Cones 9 pack
    ST16998
Принц 12" конуси 9 Pack - Перфектен тренировъчен комплект за всеки спорт Описание на продукта...още

Принц 12" конуси 9 Pack - Перфектен тренировъчен комплект за всеки спорт

Описание на продукта

Комплектът конуси Prince 12" е идеален комплект, предназначен за всички спортисти, които се нуждаят от разнообразие в тренировките си. Комплектът включва 9 разноцветни конуса, които са съществено допълнение към рутинните фитнес тренировки, отборните упражнения или всякакви други спортни тренировки. Продуктът се предлага в опаковка от 9 конуса: 3 сини, 3 жълти и 3 зелени конуса, които предлагат гъвкавост и адаптивност в спортната среда.

Размери и специални характеристики

Всеки конус в тази опаковка е с височина 32 см, което осигурява отлична видимост за всякакви тренировъчни упражнения. Уникална характеристика на тези конуси са дупките в горната част, които помагат за прилежното им подреждане, когато не се използват. Освен това тези конуси са снабдени с четири специални отвора в основата, които осигуряват допълнително сигурно прилепване към земята.

Висококачествен и издръжлив материал

Проектирани от Prince, марка, известна с качествено спортно оборудване, тези конуси гарантират издръжливост и дълготрайност. Конусите са изработени от здрави материали, които могат да издържат на интензивна употреба и са устойчиви на износване, което ги прави отличен избор както за вътрешна, така и за външна среда.

Код на производителя и основен цвят

Продуктът е с код на производителя 9X315000*080. Основните цветове в тази опаковка са жълто, синьо и зелено, които допринасят за жива и стимулираща среда за обучение. Независимо дали сте треньор, който търси перфектното помощно средство за обучение, спортист, който се опитва да оптимизира упражненията си за ловкост, или фитнес ентусиаст, който се стреми да разнообрази рутинните си занимания, тези тренировъчни конуси Prince пасват идеално на целта. Опаковката от конуси обещава да бъде отлична основа за вашето тренировъчно оборудване, като перфектно съчетава функционалност със стил.

Заключение

Включете 12-инчовите конуси Prince 9 pack в тренировъчния си режим, за да подобрите ловкостта, скоростта и стратегията си. Тези конуси са създадени с тънкости, които допринасят за системно обучение.

Номер на продукта: ST16998
Код на производителя: 9X315000*080
Основен цвят: жълт син зелен
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.