Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Конуси Gamma Dome Cones - Лилав

54,90 лв
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4+ бр.

Gamma Dome Cones - Лилав

54,90 лв Gamma Dome Cones - Лилав
    ST16994
Ускорете тренировката си с конуси Gamma Dome - 5P Подобрете уменията си независимо от нивото...още

Ускорете тренировката си с конуси Gamma Dome - 5P

Подобрете уменията си независимо от нивото си

Комплектът конуси Gamma Dome е тренировъчен аксесоар, подходящ за спортисти от всички нива. Независимо дали току-що започвате спортния си път или се подготвяте за голямо състезание, тези тренировъчни конуси са създадени, за да внесат разнообразие и динамика в рутинните ви занимания.

Превръщане на тренировката в забавна игра

С ярките си цветове и многостранна приложимост конусите Gamma Dome са отлично средство за въвеждане на различни интересни игри и упражнения в тренировъчния процес. Бъдете креативни и проектирайте различни упражнения; възможностите са практически неограничени: упражнения за ловкост, тренировки за скорост, отборна координация и др.

Задължително оборудване за треньорите

Вие сте треньор, който иска да усъвършенства тренировките си? Тези конуси са идеално решение за индивидуални и групови тренировки, като помагат за развитието на ловкостта, гъвкавостта и координацията на играчите. Този комплект от 5 тренировъчни конуса е незаменим актив за всеки амбициозен треньор, който превръща спортното обучение в по-забавен и ефективен процес.

Подробности за продукта

Пакетът включва 5 тренировъчни конуса. Всеки конус е с височина 9 см и диаметър 20 см. Със своите компактни размери и лек дизайн тези конуси са лесни за съхранение и транспортиране, което ви гарантира, че можете да създадете своята тренировъчна конфигурация бързо и ефективно, където и да отидете.

Номер на продукта: ST16994
Цвят: Лилав
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.