Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Медицинска топка Yakimasport Tyer Slam Ball 2KG

Медицинска топка Yakimasport Tyer Slam Ball 2KG
40,90 лв
Код на производителя: 100419
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
4 бр.

Yakimasport Tyer Slam Ball 2KG

40,90 лв Yakimasport Tyer Slam Ball 2KG
    ST78682
Подобрете обучението си по тенис с топката Yakimasport Tyer Slam Ball 2KG Потопете се в нова...още

Подобрете обучението си по тенис с топката Yakimasport Tyer Slam Ball 2KG

Потопете се в нова интензивност на тренировъчния си режим с Yakimasport Tyer Slam Ball 2KG - задължително допълнение за всеки отдаден на тениса играч.

Превъзходна конструкция за максимална издръжливост

Тази медицинска топка е майсторски изработена от дебел, мек каучук, което гарантира високата ѝ издръжливост и устойчивост. Тя е напълнена със синтетичен пясък - функция, предназначена за динамично удряне срещу различни повърхности. Каучуковата конструкция я прави по-добра от кожените версии, като премахва неудобството от честите скъсвания на шевовете.

Иновативен дизайн, който не подскача

Уникална по своята изработка, тази топка не отскача от повърхности благодарение на интелигентната комбинация от каучук и пясък. Тази функция запазва интензивността и потока на тренировъчните ви сесии безкомпромисни.

Изпитайте ненадминато сцепление

Цялата повърхност на топката е обсипана със специално проектиран протектор против хлъзгане. Това гарантира отличен захват, осигуряващ прецизност и комфорт дори при най-динамичните упражнения. Независимо дали провеждате упражнения на корта или укрепвате подаването си, тази топка спомага за усъвършенстване на уменията ви.

Издържа на всякакви метеорологични условия

Водоустойчивият характер на топката позволява тя да се използва на открито при всякакви метеорологични условия, което я прави универсална и приспособима към вашите тренировъчни нужди.

Номер на продукта: ST78682
Основен цвят: черен
Код на производителя: 100419
Опаковка (брой парчета): 1
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.