Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Gumy oporowe Yakimasport Elastic Loops 3P

18,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

15,90 лв Спести 12 %
Код на производителя: 100114
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
3 бр.

Yakimasport Elastic Loops 3P

15,90 лв Yakimasport Elastic Loops 3P
    ST74260
Подобрете тренировките си по тенис с Yakimasport Elastic Loops 3P Усъвършенствайте...още

Подобрете тренировките си по тенис с Yakimasport Elastic Loops 3P

Усъвършенствайте тренировките си

Запознайте се с новия си приятел за тренировки - Yakimasport Elastic Loops 3P. Тези ластици за съпротивление са от съществено значение за ежедневната загрявка на всеки запален тенисист, като подготвят мускулите ви за интензивната игра. Тъй като са забележително еластични, те са адаптивни и могат да ви осигурят ефективна и гъвкава тренировка, независимо от нивото ви на физическа подготовка.

Лесни за употреба и ефективни

Еластичните примки на Yakimasport са лесни за използване, което ги прави идеални както за начинаещи, така и за опитни професионалисти. Като добавят допълнително съпротивление към статичните ви упражнения, тези ластици подпомагат дефинирането и растежа на мускулите, усъвършенстват тенис замаха ви и увеличават ловкостта ви на корта.

Какво има в кутията?

Пакетът се предлага с три различни вида ластици за съпротивление - леки (0,5 мм), средни (0,6 мм) и тежки (0,9 мм). Този диапазон позволява прогресиране на тренировките, докато изграждате сила и издръжливост, като поддържа режима ви предизвикателен и динамичен. Повишете ефективността си за нула време.

Номер на продукта: ST74260
Опаковка (брой парчета): 3
Код на производителя: 100114
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.