Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Gumy oporowe Schildkröt Shaping loops Set of 3

Gumy oporowe Schildkröt Shaping loops Set of 3
91,40 лв
Код на производителя: 960224
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
4 бр.

Schildkröt Shaping loops Set of 3

91,40 лв Schildkröt Shaping loops Set of 3
    ST91393
Подобрете обучението си по тенис с комплект от 3 оформящи примки Schildkröt Пренесете...още

Подобрете обучението си по тенис с комплект от 3 оформящи примки Schildkröt

Пренесете обучението си по тенис на следващото ниво с Schildkröt Shaping loops - комплект от три съпротивителни ленти. Предназначен за състезателни тенисисти, които искат да подобрят играта си и физическата си форма, този издръжлив и универсален аксесоар може значително да увеличи редовния ви режим.

Променяйте интензивността си с три различни нива на съпротивление

Благодарение на трите ленти с леки, средни и тежки нива на съпротивление можете лесно да регулирате интензивността на тренировката си. Независимо дали загрявате, тренирате за изграждане на мускули или се разтягате след интензивна игра, тези ленти осигуряват необходимата гъвкавост. От силовите тренировки до фитнес упражненията, Schildkröt Shaping Loops ви осигуряват покритие.

Комфорт и стабилност за вашата тренировка

Изработени от мек материал, тези ластици осигуряват комфортна употреба дори по време на продължителни сесии. Вътрешната страна е снабдена с латексови ленти против приплъзване, които държат лентата на място по време на изпълнение на упражненията, като гарантират, че фокусът ви ще остане изцяло върху тренировката. Всяка лента в многоцветен дизайн придава визуална привлекателност на тренировъчната ви екипировка.

Номер на продукта: ST91393
Основен цвят: многоцветен
Брой: 3
Код на производителя: 960224
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.