Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Гимнастическа топка Schildkröt Gymnastic Ball 55cm

Гимнастическа топка Schildkröt Gymnastic Ball 55cm
49,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

39,90 лв Спести 19 %
Код на производителя: 960155
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4 бр.

Schildkröt Gymnastic Ball 55cm

39,90 лв Schildkröt Gymnastic Ball 55cm
    ST91391
Гимнастическа топка 55 см - светло сива Насладете се на перфектната комбинация от...още

Гимнастическа топка 55 см - светло сива

Насладете се на перфектната комбинация от функционалност, издръжливост и стил с топката за гимнастика Schildkröt. С диаметър 55 см, това светлосиво оборудване за упражнения е идеално допълнение към тренировъчния ви режим, като помага да разнообразите рутинните си упражнения и осигурява основна подкрепа за гимнастически, фитнес и рехабилитационни упражнения.

Разгърнете потенциала си за фитнес

Нашата гимнастическа топка е нещо повече от инструмент за упражнения. Тя насърчава силата, баланса и цялостното благосъстояние. Идеална за упражнения за укрепване на гръбначния стълб и мускулите, тази топка е подходяща за хора с височина до 160 см и издържа максимално тегло от 120 кг, което я прави подходяща за широк кръг потребители.

Удобство

Тази гимнастическа топка се предлага с помпа и допълнителен щепсел, което ви осигурява необходимото удобство. Тя се надува и изпуска бързо, което улеснява съхранението и транспортирането ѝ, позволявайки ви да вземете фитнес упражненията си навсякъде, където отидете.

Разширете границите на своите фитнес цели още днес с гимнастическата топка Schildkröt. Тя е нещо повече от инструмент за упражнения; тя е врата към по-здрави и силни хора.

Номер на продукта: ST91391
Основен цвят: сив
Код на производителя: 960155
Цвят: Сребърен
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.