Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Постелка за йога Schildkröt Fitness Mat XL

108,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

89,40 лв Спести 17 %
Код на производителя: 960163
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
3 бр.

Schildkröt Fitness Mat XL

89,40 лв Schildkröt Fitness Mat XL
    ST79745
Фитнес постелка Schildkröt XL - синя Потопете се в света на фитнеса с фитнес постелката...още

Фитнес постелка Schildkröt XL - синя

Потопете се в света на фитнеса с фитнес постелката Schildkröt Fitness Mat XL. С поразителния си син цвят, който добавя искра енергия към рутинните ви упражнения, тази постелка е проектирана както за комфорт, така и за издръжливост. Перфектна за йога, пилатес и всички други форми на фитнес тренировки, тази постелка обещава надежден спътник в тренировките, който не само подпомага, но и подобрява заниманията ви.

Максимален комфорт, максимална ефективност

Изработена от висококачествени материали, фитнес постелката Schildkröt XL осигурява удобна и стабилна платформа за вашите упражнения. Големият ѝ размер от 195/80 см гарантира, че ще имате достатъчно място за всички йога разтягания и пилатес движения. Дебелината от 1,5 см осигурява отлична изолация от пода, като по този начин предлага омекотена повърхност за защита на ставите и точките на натиск, докато се занимавате с различни упражнения.

Издръжливост и дълготрайност

Подобрете фитнес преживяването си с постелка, създадена да издържи дълго. Тази постелка за фитнес Schildkröt XL се отличава с изключителна издръжливост, създадена за продължителна и многократна употреба. Първокласната конструкция гарантира, че постелката издържа на ежедневното износване, като устоява на всякакви деформации, запазвайки първоначалната си форма и функция.

Жив син нюанс

Добавете цвят към тренировъчния си режим с яркия син нюанс на постелката. Този ярък цвят е нещо повече от естетически издържан; той е създаден, за да вдъхва енергия, спокойствие и мотивация - всички основни съставки за успешна тренировка.

Опаковка и информация за продукта

Всяка постелка за фитнес Schildkröt XL е опакована поотделно за лесно пренасяне и съхранение. Продуктът се предлага с код на производителя 960163. Schildkröt Fitness Mat XL в синьо е нещо повече от постелка; това е цвят, комфорт и издръжливост в едно съчетание, което подпомага всяко разтягане на краката, всяка йога позиция, всяка фитнес цел. Стъпете на Schildkröt Fitness Mat XL и подобрете тренировъчната си програма.

Номер на продукта: ST79745
Основен цвят: син
Код на производителя: 960163
Опаковка (брой парчета): 1
Цвят: Син
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.