Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Gumy oporowe Reebok Power Band Strong

82,40 лв
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
варианти:
Gumy oporowe Reebok Power Band X Strong
Reebok Power Band X Strong
още
Налично количество:
2 бр.

Reebok Power Band Strong

82,40 лв Reebok Power Band Strong
    ST74750
Усилете тренировката си с лентата за захранване на Reebok Strong Ако сте сериозен играч на...още

Усилете тренировката си с лентата за захранване на Reebok Strong

Ако сте сериозен играч на тенис и искате да подобрите силата и издръжливостта си, не търсете повече от Reebok Power Band Strong. Този висококачествен ластик за съпротивление предлага високо ниво на съпротивление, което го прави идеален инструмент за дълбока мускулна кондиция и тренировки за изграждане на сила.

Подходящ за интензивни тренировки

За разлика от обикновените ластици за съпротивление, Reebok Power Band Strong е проектиран като затворен цикъл, насочен ефективно към дълбоко разположените ви мускули. Този дизайн спомага за по-плавно движение, като повишава точността на всяка тренировка и я прави идеална за тенисисти, които искат да подобрят силата на замаха си и цялостното си представяне на корта.

Универсален и издръжлив

Изработен от изключително здрава и устойчива на износване гума, този силов ластик е проектиран да издържи и на най-интензивните тренировки. Знаем, че като играчи на тенис се занимавате със строги упражнения както на корта, така и извън него, и тази лента за съпротивление е създадена да издържи на всичко това. Тя може да се използва и като ефективно помощно средство при упражненията за издърпване, което я прави универсално допълнение към вашите тренировъчни принадлежности.

Номер на продукта: ST74750
Опаковка (брой парчета): 1
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.