Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Медицинска топка Pro's Pro Medizinball 2 kg

62,40 лв
Код на производителя: I196B
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Medizinball 2 kg

62,40 лв Pro's Pro Medizinball 2 kg
    ST28328
Пренесете тренировките си на следващото ниво с топката Pro Medizinball 2 kg на Pro Топката...още

Пренесете тренировките си на следващото ниво с топката Pro Medizinball 2 kg на Pro

Топката Pro's Pro Medizinball 2 kg е нещо повече от обикновена топка за тренировки. Тя е идеалното допълнение към тренировъчната екипировка на всеки тенисист. Идеална за тренировки за общо развитие, нейните характеристики и предимства я правят задължителна за всички любители на тениса, които искат да издигнат играта си на следващото ниво.

Отличен за общо обучение

Тази медицинска топка Pro's Pro с тегло 2 kg е предназначена за подобряване на силата, ловкостта и скоростта. Използването ѝ в рутинните ви занимания може да повиши силата на ядрото, което е жизненоважен аспект за усъвършенстване на силата на удара и баланса на тенис корта. Освен това тя спомага и за подобряване на координацията ръка-око, която е необходима за прецизни удари и остри като бръснач връщания.

Атрактивен двуцветен дизайн

Вашето средство за обучение не трябва да бъде скучно! Тази медицинска топка е със стилен двуцветен дизайн, който придава естетически вид на екипировката ви. Не става въпрос само за производителност, но и за тренировки със стил и стил.

Номер на продукта: ST28328
Код на производителя: I196B
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.