Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Тренивъчни колела Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - orange

13,40 лв
Код на производителя: V243
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
2 бр.

Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - orange

13,40 лв Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - orange
    ST70743
Плосък обръч Pro's Pro Speed Ring 70 cm - оранжев: Подобрете тренировката си по тенис...още

Плосък обръч Pro's Pro Speed Ring 70 cm - оранжев: Подобрете тренировката си по тенис

Представяме ви плоския ринг Pro's Pro Speed Ring 70 cm - задължителна част от оборудването за всеки сериозен тенисист. Здрав, универсален и с ярък оранжев цвят, този тренировъчен ринг не само подобрява тренировъчния ви режим, но и добавя щипка забавление към него.

Специални упражнения за ловкост

Плоският ринг за бързина Pro's Pro има голям диаметър от 70 см. Този широк обхват спомага за по-предизвикателни упражнения за работа с крака, като по този начин подобрява скоростта, издръжливостта и ловкостта ви на корта. Прецизното позициониране и бързата смяна на посоката са от решаващо значение за тениса, а този ринг развива точно тези умения.

Превъзходна гъвкавост за разнообразни стилове на тренировка

Един от най-привлекателните аспекти на плоския ринг Pro's Pro Speed Ring е неговата многофункционалност. Можете да го включите в съществуваща тренировъчна конфигурация, като увеличите както гъвкавостта, така и интензивността на тренировките. Като алтернатива можете да го превърнете в обръч за забавна и уникална тренировка за кръста. Така или иначе, този тренировъчен ринг гарантира добра тренировъчна рутина.

Номер на продукта: ST70743
Основен цвят: оранжев
Код на производителя: V243
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.