Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Тренировъчни препятствия Pro's Pro Flat hurdle Quick 6 - Зелен

15,90 лв
Код на производителя: V124
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Flat hurdle Quick 6 - Зелен

15,90 лв Pro's Pro Flat hurdle Quick 6 - Зелен
    ST71339
Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 - зелен Пренесете спортната си подготовка на следващото ниво с...още

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 - зелен

Пренесете спортната си подготовка на следващото ниво с Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6. Специално проектиран за подобряване на скоростта, ловкостта и координацията, този динамичен тренировъчен инструмент е задължителен за всеки атлет, който иска да подобри представянето си на игрището.

За продукта

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6, отличаващ се с ярък зелен цвят, притежава много функции за подобряване на представянето. Тя позволява на атлетите да изпълняват разнообразни упражнения и тренировки, насочени към подобряване на тяхната ловкост и работа с крака. Идеален за използване на всякаква повърхност, той е предназначен както за начинаещи, така и за напреднали атлети, проправяйки път към оптимизиране на тренировъчната им програма.

Увеличете своята ловкост и скорост

Плоското препятствие Pro's Pro Quick 6 не е просто препятствие; то е инструмент за развиване на експлозивна сила, скорост и по-добра работа с крака. Създадена, за да помага на атлетите да скачат бързо, тя спомага за интензифициране на тренировките и прави тренировъчните сесии по-продуктивни, като по този начин подпомага постигането на по-добри резултати.

Висококачествена конструкция за издръжливост

Изработен от превъзходни материали, плоският прешлен Pro's Pro Quick 6 гарантира издръжливост и стабилност. Плоският дизайн предотвратява спъването на препятствието, като повишава безопасността по време на интензивните ви тренировки. Да не говорим, че брилянтният зелен цвят придава жизненост на тренировките, като същевременно осигурява максимална видимост по време на упражненията.

Подробности за производителя

Плоското препятствие Pro's Pro Quick 6 се произвежда от известната марка за спортно оборудване Pro's Pro, идентифицирана с кода на производителя V124. Известни със своите висококачествени, ориентирани към постиженията стоки, Pro's Pro за пореден път доказват своето съвършенство в производството на първокласно тренировъчно оборудване чрез този продукт. Надградете тренировките си, подобрете представянето си и достигнете зенита на спортния си потенциал с Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 - Green. Това не е просто тренировъчен инструмент, а начин да си гарантирате, че винаги ще бъдете в най-добрата си форма!

Номер на продукта: ST71339
Код на производителя: V124
Цвят: Зелен
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.