Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Тренировъчни препятствия Pro's Pro Flat hurdle Quick 15 - Жълт

15,90 лв
Код на производителя: V127
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Flat hurdle Quick 15 - Жълт

15,90 лв Pro's Pro Flat hurdle Quick 15 - Жълт
    ST71337
Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 - Жълт Бъдете напред в играта, увеличете максимално ловкостта...още

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 - Жълт

Бъдете напред в играта, увеличете максимално ловкостта си и подобрете координационните си умения с Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 - преосмислен и усъвършенстван тренировъчен аксесоар за всеки атлет, който се стреми към съвършенство.

Преглед

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 е уред от професионален клас, специално разработен като идеален помощник за усъвършенстване на координационните умения на игрището. Това леко, издръжливо и лесно преносимо препятствие осигурява на атлетите предизвикателна платформа за подобряване на тренировките за ловкост, бързина и рефлекси.

Иновативен дизайн

Отличавайки се с поразителен жълт цвят, плоското препятствие Pro's Pro Quick 15 демонстрира не само цялостен привлекателен дизайн, но и позволява лесна видимост дори при слаба светлина. Снабдено с плоска повърхност, която свежда до минимум рисковете от спъване, това препятствие повишава стандартите за безопасност, като същевременно осигурява оптимална функционалност.

Висококачествена конструкция

Изработена от висококачествени и здрави материали, плоската преграда Quick 15 гарантира дълготрайност и надеждна работа. Тази преграда може да издържи на строги тренировки, като обещава дълготрайност и стойност за парите.

Технически спецификации

Всяка преграда е с диаметър 15 инча, което я прави подходящ размер за различни спортове на терен, независимо дали става въпрос за футбол, тенис или баскетбол. Благодарение на леката си характеристика тази преграда може лесно да се пренася и съхранява, като по този начин отговаря на фактора удобство, който спортистите желаят.

Код на производителя: V127

Плоското препятствие Pro's Pro Quick 15 идва с гаранцията на известната марка Pro's Pro, идентифицирана с производствен код V127. Като марка, която се гордее с предлагането на първокласни спортни аксесоари, Pro's Pro обещава качество, което действително подпомага напредъка и представянето на играча. Независимо дали сте компетентен спортист, който иска да засили тренировките си, или начинаещ, който желае да усъвършенства уменията си, Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 - Yellow е идеален избор. Повишете своята ловкост и координация с Pro's Pro. Инвестирайте в него днес за триумфално спортно пътешествие утре!

Номер на продукта: ST71337
Код на производителя: V127
Цвят: Жълт
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.